Въпросче

10.02.11
07:28

Здравейте.Искам да ви попитам едно малко въпросче.Почнах да правя по 800 коремни преси на ден и за 1 седмица се видя резултат...стегнах се,но цял живот като сам седял ми се образуват червени черти  ,2 черти (сещате се нали  ? ) Мисълта ми е такава.Моето мнение е ,че колко свалям от  корема толкова повече тези червени черти ще намаляват нали така ? Или ще останат.Въпроса ми е примерно след 1-2 месеца интензивно правене на пресе дали напълно ще се махнат.Благодаря ви и хубав ден! : )

Успех да свалиш корема само с коремни преси и с каквато си искаш храна :)

GU

10.02.11
10:31

мини на нисковъглехидратна диета и прави бягане около 30 мин през ден + коремните преси,но 800 са си много де намали ги на 300 да тези червени линии ще изчезнат особено лятото като се изпечеш

Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 10.02.11 10:45.

10.02.11
15:38

да сега съм на нисковъглехидратна диета и тичам почти всеки ден по 40 мин... и така трябва да постигна исканото :)

10.02.11
22:06

Не се притеснявай за чертите :) Коремът не го тренирай повече от 2-3 пъти в седмицата с лицеви. Принципно той е мускул като всички останали, т.е. ако се изтренира качествено и 1 път седмично му е достатъчно.

ED

10.02.11
22:44

Според мен тичането и коремните ще ти свършат работа, но защо не вземеш някакъв гел за мазане ?

11.02.11
10:03

За какво ми е този гел за мазане  ?Аз за 1 седмица  с бягане и тези 800 коремни преси страшно го стегнало,а преди бях отпуснах много ..,но ме притесняват тези червени черти,аз си го обеснявам така,че колкото повече ми се изчисти корема те ще се махат..така ли е  ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1