Проблем с вземането на добавки

ED

09.02.11
23:59

Здравейте .. взех си гейнер и креатин - silabg.com/bg/83-OPTIMUM-NUTRITION-CGT-10.html + silabg.com/bg/140-OPTIMUM-NUTRITION-SERIOUS-MASS-2-7kg.html .,. значи креатина и гейнера един фр дето ми ги донесе, той работи в такъв магазин за хранителни добавки ми каза креатина и гейнера да ги пия всеки ден, а съм на фитнес пон, сряда и петък, а през другите дни ще ги пия като правя коремни, лицеви и като дигам гирички .. също така ми каза да ги взимам и двете едно след друго след фитнеса, а на гейнера пише по 1-2 лъжички в вода, преди тренировка и последователно след, а той ми каза и 2 - те неща след фитнес, аз мисля да взимам гейнера и преди и след тренировка, защото той е 3 кг близо, а креатина е много по - малък и няма да ми стигне, та добре ли е гейнера да го взимам преди и след фитнес, а креатина само след ?

10.02.11
00:49

Явно не си отворил пакетите да видиш каква е лъжицата на Serious Mass-a.
И тези 3 кг ще ти стигнат за 10 дни най-много.

ED

10.02.11
12:26

Е тогава да ги взимам само когато ходя на фитнес, или по - добре вс ден ?

Ах,ах,ах колега Еду вкарал си се в голям филм :) Сега...първата грешка,която си направил е,че си купил Гейнър,а не протеин,втората грешка е,че пестиш добавка... :) Моя съвет към теб е да изпиеш гейнъра с поне 2 дози на ден (ще отиде за отрицателно време) и следващия път купуваш протеин!(Протеина също се пие 2 пъти на ден,но за сметка на това дозата ти е 30г) освен това...защо избра гейнър?Да си набавяш въглехидрати е лесно...картофи,ориз,спагети,макарони,сладко...протеин е по-скъпо,защото трябват меса,яйца,мляко,сирене,кашкавал и т.н.!
Ако нямаш възможност за добавка е по-добре да ядеш здраво,но да не пестиш нищо от,колкото да купиш добавка и да ти треперят ръцете като си правиш шейка.Добавките дават много добър резултат при добър хранителен режим и достатъчно дози за съответния организъм!

ED

10.02.11
21:28

Ами ще се опитам да излезна от филма ;дд .. просто питах как да взимам креатина и гейнера ..креатина е малък и ще отиде за кратко време, а гейнъра да го взимам преди и след фитнес по 2 чаени лъжици ?? .. а в нетренировачните дни, демек в нас като права коремни, лицеви и дигам гири да го взимам само след тренировката ми в нас, или всеки ден по 2 дози, когато съм на фитнес преди и след фитнес, а когато в нас тренирам преди и след тренировка .. така ли ще стане ????? .. а креатина само по 1 път на ден ?

10.02.11
21:49

Чакай сега... какви са тези тренировки ем на фитнес, ем гири да вдигаш във вас ?  креатина го приемай, преди и след тренировка.

ED

10.02.11
21:52

Той е много малък креатина, ще свърши мн бързо ако го приемам преди и след трен, ами ходя на фитнес пон, сряда и петък, а в останалите дни в нас права лицеви и дигам гири, та въпроса ми беше като ходя на фитнес гейнъра да го взимам ли преди и след фитнес, а като права в нас упражнения да го взимам преди и след упражненията, а креатина само след упражненията и фитнеса, защото е малко и ще свършиииииии ?

10.02.11
21:57

Е че като свърши креатина какво ? да не свърши света ? със тези 7 тренировки седмично, няма да станеш новият Mr.Olympia тази година ;)

ED

10.02.11
21:58

На гейнъра отзад пише да го взимам в 2 дози на ден, демек преди и след тренировка, така ли е, това питам от 2 дни ?

ED

10.02.11
21:59

И по - колко да слагам в една доза, пише 1-2 лъжички, но чаени или супени :?, защото чаени ми изглежда малко, незнам.. или 2 дози на ден по 2 чаени?

10.02.11
22:00

Еми щом пише така, така го вземай. Защо питаш като си пише на опаковката как се приема.

казано от Edu на 10.02.11, 21:28:

Ами ще се опитам да излезна от филма ;дд .. просто питах как да взимам креатина и гейнера ..креатина е малък и ще отиде за кратко време, а гейнъра да го взимам преди и след фитнес по 2 чаени лъжици ?? .. а в нетренировачните дни, демек в нас като права коремни, лицеви и дигам гири да го взимам само след тренировката ми в нас, или всеки ден по 2 дози, когато съм на фитнес преди и след фитнес, а когато в нас тренирам преди и след тренировка .. така ли ще стане ????? .. а креатина само по 1 път на ден ?

Филма става с още серии :) Колега мускула расте докато почиваш,а ти не даваш никаква почивка на тялото си..няма да я докараш на добре така!
1)Защо отмерваш гейнъра с чаени лъжици?Няма ли си мерителна лъжичка вътре?Обикновено за различните марки са с различна вместимост.
2)Ходи само на фитнес,а през останалите дни почивай.
3)Креатина може и само 1 път на ден да го вземаш преди тренировка в тренировъчен ден,а в нетренировъчен ден сутрин (ако нямаш чувствителен стомах)
4)Караш ме да се повтарям..с пестене на добавки не става.Образно казано искаш да построиш къща,а ти свиди за тухлите :)

ED

10.02.11
22:01

креатина по 2 пъти на ден, преди и след трен,а когато не правя упражнения в нас по кое време да приемам креатина?

10.02.11
22:03

Във фитнеса малко ли ти е да тренираш, че и във вас да вдигаш ?

казано от Edu на 10.02.11, 22:01:

креатина по 2 пъти на ден, преди и след трен,а когато не правя упражнения в нас по кое време да приемам креатина?

Голяма каша направи в тая тема,аз не пиша за да ми задаваш един и същи въпрос по хиляда пъти...Ще правиш ли зареждаща фаза или не?Защо 10гр на ден креатин?Ако ще правиш зареждаща пиеш по 20 грама пет дена,ако не по 5 на ден стигат.
Гейнъра...щом пише лъжици то 100000% са супени,гейнър се пие в по-сериозни количества няма как да са чаени,освен това добре си се ориентирал поне 2 приема ти трябват преди и след тренировка,а в нетренировъчни дни сутрин и следобед,но не и вечер...ще се оманзниш все пак са си въглехидрати!Пак те призовавам да четеш какво пиша!

ED

10.02.11
22:11

Мерси, мерси :) .,. ам нали ти казах, в нас права коремни, дигам гири и правя лицеви, по - добре е в нетренировачните дни да взимам гейнъра преди и след упражненията ми в къщи или сутрин и след обяд ?? .,. а креатина демек да го взимам 2 пъти на ден или 1 път:X?

потретвам...НЕ ТРЕНИРАЙ У ВАС похабяваш си потенциала!3 дена на седмица тренировки стигат...все пак,щом не ме слушаш гейнъра го приемай преди “домашните тренировки” и след тях!(Разбира се добре е да има интервал от поне 2 часа) креатина 1 път на ден!

Мнението беше редактирано от Симеон Михайлов на 10.02.11 22:15.

ED

10.02.11
22:19

Креатина преди или след фитнес ?

Преди!

10.02.11
22:21

Пича явно бърза да стане голям нацепен батка за лятото, за това тренира по 7 пъти. Иска като отиде на море да свали мацките със 1 стегане на големият бицепс, и вече да са му във краката.

ED

10.02.11
22:24

Попринцип наистина искам да съм готов за лятото, не съм казал че искам да съм нацепен, ами да ми личи, че ходя на фитнес ;д ..а и още 1 въпрос да не правя нова тема, като си свия ръцете нагоре и ми излизат малко мускулите на гърба, обаче като не съм ги вдигнал и ми се личат леко плешките и мн ме дразни, явно и там ще трябва да качвам, гърба ми ще се оправи поне малко като кача маса или като съм редовен в фитнес залата ?

11.02.11
11:13

Батка ,качи снимки да те видим :)

ED

11.02.11
14:39

Ето няколко снимчици :
http://www.prikachi.com/images/740/2971740f.jpg
http://www.prikachi.com/images/747/2971747n.jpg
http://www.prikachi.com/images/749/2971749V.jpg
http://www.prikachi.com/images/752/2971752T.jpg
http://www.prikachi.com/images/753/2971753K.jpg
http://www.prikachi.com/images/758/2971758Q.jpg

На 14 съм, 167 висок, 56 кила, сега съм малко на фитнес, защото искам да кача 5-6 кила и почвам сериозно плуване :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1