10.02.11
22:35
Здрвавейте! Търся си някакъв много чист креатин. Най-чистия нали е pure creatin-а ? Кажете и на коя марка е най-добър :) МС предварително !
10.02.11
22:38
ако опра да си взема креатин бих си взел на оптимум нутришън
10.02.11
22:49
Аз забравих да кажа, че съм на 14г 174см 67кг и също така тренирам плуване и фитнес, но по малко. А по колко грама и как трябва да го пия ?
10.02.11
22:57
пич къде си тръгнал на 14 години да пиеш креатин?не ти трябва ти сега си имаш достатъчно сила и енергия,абе ей дечурлига не си пукаите патрончетата още толкова малки
10.02.11
23:09
И аз тъй си милслех ама да питам ;) А л-карнинина вреден ли е за мен, защото сега съм пил макар и да е фет бърнър ми помага за енергията в оптимални количеста. А и попринцип метаболизма ми е забевен и до сега с много тренировки по 5 пъти на седмица не съм прайл релеф на пресата ;)
10.02.11
23:11
тренирай редовно храни се правилно(5-6 пъти дневно не големи порции яйца ориз месо бобови култури и др.)и ще има резултат
10.02.11
23:17
Така ям попринцип, ама ми трябват попринцип и въглехидрати и ям за това по 4-5 филии пълнозърнест хляб на ден и предимно пиле,риба и сякво друго месо ;)
Мнението беше редактирано от Steliyan Nedev на 10.02.11 23:17.
10.02.11
23:19
ми добре си тогава закъде бързаш ти си дете още осъзнай се няма да станеш як преди да станеш на 17 поне затова дотогава тренирай редовно но не претренирвай и се храни правилно
Guletlaskaцха е прав не бързай за никаде имаш много време започнал си в супер възраст , ако може се въздръж от всякакви добавки .Аз ако бих могъл да се върна на тези години до 17 не бих вземал нищо ,ако си толкова запален направи си добра диета и не прегаряй много в залата и си готов.5% да ти дадът добавките от цялата работа не че ще навредят ,но няма да помогнат а след време ще може да ги употребиш по пълноценно.От 1 година не съм вземал добавки гастроентерологични проблеми и трябва да ти кажа че няма разлика в смисъл храната като е на 6 те са за плацебото само .Не се подвеждай по цветните кутийки и реклами залагай на храната -теми бол стига да ти се чете .
Не взимай нищо. Сега си на 14 и растеш, след 1-2 години още повече ще дърпаш, на 15 и 16 години се расте, като гъба. Само хапвай хубава храна, тренирай и скоро резултатите ще са налице. Общо взето до 18-19 години се расте много. ;)
Храна, тренировки и хубав сън, нищо повече не ти трябва. ;)
11.02.11
20:54
МС за мнението ;) Смятам само някви дейли витамини да си зема. И най-вероятно ще ям по 100гр фирнес извара,която има 22гр. протетеин и мисля, че ще ми се отразява достa добре :)
Мнението беше редактирано от Steliyan Nedev на 13.02.11 18:34.
11.02.11
21:13
добре се насочи
казано от Steliyan Nedev на 11.02.11, 20:54:
МС за мнението ;) Смятам само някви дейли витамини да си зема. И най-вероятно ще ям по 100гр фирнес извара,която има 22гр. протетеин и мисля, че ще ми се отразява досто добре :)
Понеже питаше за ‘най-чистия креатин’, да не си помислиш, че разликата от 4-5гр белтъци в изварата ‘Фитнес’ спрямо другите ‘необогатени’ извари идва от ОН Голд Стандарт,.... а от ПикКо. ;)