02.05.05
12:16
Biogame или Nutrim кои е по добър?
02.05.05
12:36
за тва има толкова теми,че не мога да броя до толкова.Но все пак креатина на Оптимум е №1
според мен пък говорите наизуст...
какво ще кажете за ВАЙДЪР дали не е добър?!
02.05.05
14:01
Извиняваите но за пръв път чувам тази фирма/Оптимум/ може ли да дадете някакъва web страница и все пак предполагам имат магазини в София от където може да се закупят техните продукти...и все пак казвате че техния креатин е по-евтин от този на Nutrim и Biogame колко пари е той?
Благодаря ви :o
02.05.05
14:23
Креатин на Оптимум-300г.-33лв./според мен е най-добрия/
А за продуктите им виж тук
http://www.power-beauty.com/
cl_killa Ваидер няма такава фирма има Уидър, а за креатина им не мога да кажа нищо защото не съм го пробвал
02.05.05
17:39
Здравейте искам да попитам каква е разликата между 100% чист Креатин и монохидрат ?
02.05.05
17:45
ми абсолютно никаква.Креатин Монохират-а е 98% чист.Няма 100% чист.
02.05.05
18:21
Nikito1 какво ще кажеш за продуктите на Оптимум добри ли са според теб и кои продукти са им най-добри...и на Мусаши като са толкова скъпи заслужават ли си
02.05.05
19:04
ми то и на продуктите на Биогейм пише че са качествени,ама........
еми незнам аз мисля че тва са немски продукти а на немски си се чете баш ВАЙДЕР
може и аз да се бъркам извинявам се ако е така
02.05.05
19:09
Weider е добър и сравнително евтин. Аз карам на него вече 4 месеца, но ми липсва база за сравнение, защото досега не съм пил този на Оптимум, който бива хвален от много повече хора.
и естествено пит от много повече хора заради което може би се дължи и повечето добри думи незнам нямам против никоя фирма освен бг естествено но нещата с оптимум почват малко да ми приличат на мусаши
02.05.05
19:32
Съвет: не купувай бг креатин. Веднага ще си помислиш:тоя пък кви ми ги разправя, но ще си изпатиш от бг креатина. Казвам ти го от опит. Купи си Оптимум или Мусаши.
03.05.05
14:13
ми например адски стомашни болки :?
03.05.05
18:59
от този на Биогейм
03.05.05
19:18
Друг не съм пробвал, но креатина на Нутрим е много добър и с него се постига ефект. Лошото е че е трудно разтворим и понякога имаш чувството, че гълташ пясък. Следващия път ще си взема на Оптимум да видя за какво става дума :lol:
03.05.05
19:20
Какъв ефект имаше при теб.Щот един приятел иска да си вземе и ме попита за съвет,но аз не съм го пил никога.
03.05.05
19:25
Какъв ефект имаше при теб.Щот един приятел иска да си вземе и ме попита за съвет,но аз не съм го пил никога.
Дава ми енергия и сила. Подобри ми лег-а и някои упражнения при гърба. Като цяло се чувстваш по-възстановен и по-силен. Много добре ми се отрази лично на мен.
03.05.05
19:28
Мерси :!:
03.05.05
20:23
Я по-добре опитай от бг креатина и ще видиш кат ти се дигне кръвното.
03.05.05
20:38
ама аз не питам за мен,а за един мой приятел,аз никога не бих си взел от него.
Братлета незнам ама тоя креатин на Scitec Nutrition е напрао чудо неземно.от както почнах да го пия качих 20кила на лег 10 на скрипец и 5 на френско абе напрао незнам.Ма мноо енергия,мноо и качих кам3 кила ма са чувствам кат младо биче :lol: :lol: :lol: Само че в последствие установих че сам са леко пристрастил към energyto щото ви казвам незнам ко са слагали в креатинчето мяа без да си зема дозичката не влизам ва залата :shock: целия треперя и имам чувството че ше си пусна лоста на главата та ше са утрепа на място.Зобна ли си преди зала обаче сичко е наред.Скоро сваршвам цикъла с него и ше видя след туй ко ше стане.
Ае аз съм пил на Мусаши и на Универсал,но сега се чудя между Универсал и Оптимум (сори за двойното постване) :oops:
04.05.05
15:10
[quote author=“FTF”]Братлета незнам ама тоя креатин на Scitec Nutrition е напрао чудо неземно.от както почнах да го пия качих 20кила на лег 10 на скрипец и 5 на френско абе напрао незнам.Ма мноо енергия,мноо и качих кам3 кила ма са чувствам кат младо биче :lol: :lol: :lol: Само че в последствие установих че сам са леко пристрастил към energyto щото ви казвам незнам ко са слагали в креатинчето мяа без да си зема дозичката не влизам ва залата :shock: целия треперя и имам чувството че ше си пусна лоста на главата та ше са утрепа на място.Зобна ли си преди зала обаче сичко е наред.Скоро сваршвам цикъла с него и ше видя след туй ко ше стане.
И за какъв период това? Кой креатин точно, ако може линкче, грамаж-цена 8)
04.05.05
21:00
И аз съм пил на Scitec Nutrition Creatine. Ефект има от него добър.
Ми начи аз го зимам месец и нещо .Всащност соро ще ми сварши.Линкче немога да ти дам щото незнам.Зех си го от един магазин на Флекс за добавки.Цената му е 33лв.-500гр.Има един от 42лв.-500гр.Но той е австрийски и за тва .Тоя дето аз пих беше американски.
05.05.05
17:27
Ееее, то това да не е протеин :evil: Много ми се вижда половин кило креатин :shock: По колко грама вземаш на ден иначе?
Не бе пич наи аз сега напраих един цикъл от месец и 10 дена с 300гр от него а останалите около 200 ще си ги остая.не че сам изпил за месец половин кило креатин :shock: :shock: Ти добре ли си :roll: А за грамажа:начи пих: 7дена по 15гр(разделени на три пъти естествено)
5дена по 10гр
30дена по 5гр
Общо праи 300гр.което си е нормално за един цикъл да се поемат. :wink: