Моля за помощ!..как да кача?

Здравейте! Аз съм на 15 години висок съм 181см. и тежа 79кг. и искам да кача няколко килограма около 5-6 до юни месец някъде. Там е работата, че не разбирам много от фитнес и не съм много наясно с нещата затова моля за вашата помощ. Имам около 3-4 кг за сваляне малко от корема и малко от седалището. Занимавам се с Muay Thai и Street Fitnes сутринта преди dskl се набирам а, след dskl ходя на Muay Thai и след това се помпя в залата, а относно храненето ям по 3-4 пъти на ден нормални количества. Ако се налага да ям повече не е проблем да се тъпча отдава ми се доста :D мисля да опитам с “гейнер”, но си нямам и идея дали ще помогне. Разчитам на вашата помощ.. благодаря предварително!

ПГ

11.02.11
13:21

Яж по 5-6-7 пъти на ден, през всеки 2-3 часа. Яз много въглехидрати и протеини като например: Ориз, картофи, овесени ядки, макарони, месо, сладки изделия( но не прекалявай с тях). Когато ядеж ставай малко гладен от масата , зада можеш после след 2 часа да ядеш пак, защото ако се натъмпеш на масата , след това поне 3-4 4аса няма да ти се яде. Ако спазваш това освен че ще качиш ще имаш и доста енергия за тренировките, тъй като явно ти тренираш много.

Добре от март започвам с якото тъпчене, а до март ще гледам да свалия 3-4 кг дет ме тормозят.. аа някъкъв гейнер ще ми препоръчате ли мога да давам до 50 лв на месец за нещо подобно..  или няма смисъл?

ED

11.02.11
23:03

гейнъри - http://myfitness-bg.com/show.php?group_id=6

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1