10.02.11
15:48
Така искам да ви питам нещичко преди 2 седмици почнах фитнес,но се чудя как да тренирам и искам съвет.Тренирам така 1-ден Гърди ,друг бицепс и трицепс,3 ти гръб ,4-ти рамо и трапец и 5-ти крака.Днес примерно тренирах крака,но преди това си направих 4х10 лицеви опори,4х8 кофички и малко набиранки.Мисълта ми е такава,че искъм примерно 2 дена на ходя на зала и един да почивам ( от зала),но през този 1 ден да ходя на лостове.Казаха ми ,че всеки ден ако тренирам няма да има никакъв ефект,много съм се натоварвал това онова.Найстина ли е тъка. Кажете как да правя почивките така,че и да съчетавам и лостове :).И да има ефект...
10.02.11
15:55
3 пъти седмично в непоследователни дни, от които 2 пъти са в залата и веднъж - на лостовете. Подбираш упражненията така, че да покриваш цялото тяло всеки път. Гърди веднъж седмично е за хора, които са поне на ниво за състезание по класически културизъм.
10.02.11
17:05
Бих ти дал съвет, когато имаш да тренираш бъцепс и гръб да се набираш, а когато имаш да правиш гърди, трицепс и рамо да правиш кофи и лицеви.
Oranje ти го каза изпреварил си си времето върни се на кръгови ,всяка тренировка минавай цялото тяло
2 - 3 пъти седмично за 4 месеца .Извличай максимума защо да се напъваш и да не растеж като може с по малко услия повече резултат :)
11.02.11
13:33
По добре пробвай така:
Понеделник - Гърди, предно и странично рамо + Корем
Вторник- Гръб, задно рамо и трапец + Прасец
Сряда почивка
Четвъртък - Трицеп, Бицепс, Предмишница + Корем
Петак - Бедра + Прасец
Събота - Почивка
И след това наново почваш пак. 2 дена тренираш 1 почиваш