11.02.11
18:25
Проявиха ми се малки нацепени линийки в долната част на бицепса до предмишницата.На 17 год съм 92кг 1 год стаж в фитнеса 182, не съм взимал никакви препарати даже ел-карнитин сокчета не съм пил.Имам 2 питания
1.От какво се е получило? ( знам,че е от бърз разтеж но нещо по-конкретно ако може)
2.Как мога да го махна или поне да спра процеса защото започва леко да се появава на същото място на лявата ръка
Наричат се стрии и с времето избледняват, но не могат да се махнат. Лятото като почернееш съвсем няма да си личат спокойно.
един лекар ми каза,че за да предовратя появяването на нови да се мажа с свинска мас защото изсъхналата кожа по лесно се нацепва
11.02.11
19:36
да прав е лекаря мажи се и пии витамин а и аз на твоите години се нацепих но сега не се личат споко
и аз като теб съм се нацепил ..важното е като забележиш да се появяват да по4неш да взимаш мерки,а не като целя ти бицепс ве4е ти е тигров (както при мен) Вземи си крем Дева за стрии ,при мен по4наха малко по малко да се махат.
12.02.11
12:00
Имам приятел с подобен проблем.Каза ми ,че ги мажел 1-2 месеца с ‘‘oil against stretches’’ на Икаров.
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 12.02.11 12:00.
12.02.11
13:02
Има един крем на Chico май беше.Казва се мама дона аз лично съм го ползвал на два пъти и ефекта е много голям.Ако са ти пресни стриите след 2-3 седмици мазане изчезват.Ако искаш пробвай го :)