Liquid L-carnitine Explode

10.02.11
08:53

Здравйте. Много се извинявам ако има вече такава тема във форума. Та да минем на въпроса на 20 години съм висок съм 1.83 тежа около 75 кила но забелязвам че имам доста мазнини да топя а с този л-карнитин дали ще мога да ги изчистя. Каква дневна доза да приемам както си пише по 10 мл дневно или по повече, защото в един друг форум бяха писали че по 4 грама дневно е нормално (т.е по 40 мл) и малко вземам да се обърквам :)

ПП: Благодаря предварително за отговорите. :)

GU

10.02.11
10:43

ако не минеш на диета и повече кардио няма да постигнеш нищо,включи и 2 зелени чая с канела преди и след тренировка и 2 кафета дневно и витамин ц

10.02.11
10:58

Тя диетата задължителна. За чайовете и вит. С добре ама кафе не пия. Мен ме интересува повече кога и по колко да го пия. Е и някой друг полезен съвет няма да е излишен като това да пия зелен чай не знаех и ще го имам в предвид . Тренирам си най -редовно в залата непропускам тренировка да отбележа също.

Мнението беше редактирано от Stefan Ivanov на 10.02.11 11:00.

GU

10.02.11
11:16

ок чая го пии преди и след тренировка

Мила

11.02.11
08:11

Попринцип 3 гр. е нормална доза. За да има ефект, л-карнитина трябва да се приема в по-големи дози - 3 гр. е нормално.
Според мен обаче не си избрал добра марка.
Останалото е твое решение. ;)

П.П 1.83 см 75 кг - помисли си дали наистина имаш да чистиш. :)

Мнението беше редактирано от Мила на 11.02.11 08:13.

11.02.11
15:34

Еми искам малко да си искарам плочките че като си стегна корема  напипвам че имам доста но като видя в огледалото нищо не виждам :) Пък избрах този л-карнитин защото е евтин па и кризата ме удря !! :D

11.02.11
18:38

точно Л-карнитина на експлоуд е най- изгоден щото има цели 50 гр карнитин вътре , за разлика от другите марки .

HE

11.02.11
19:17

казано от fatrat на 11.02.11, 18:38:

точно Л-карнитина на експлоуд е най- изгоден щото има цели 50 гр карнитин вътре , за разлика от другите марки .

И мармота продължава да завива шоколад :D
В България контрол върху производството и качеството на добавките НЯМА! Това, че пише 50 гр. не означава, че съдържа 50 гр., а че върху етикета са написали толкова. Български продукти пият разни шматки, които ходят в залата да се подпират и е важно да изтъкнат каква “химия” пият, а пропуснах да добавя, че взимат такива продукти щото са евтинки /според тях/. За “изгодно” просто няма да го коментирам. Няма да споменавам колко по-неизгодно е за си внесеш например подобен продукт от САЩ, защото просто е супер неизгодно в сравнение с този супер, мега, хипер, турбо Български л-карнитин с цели 50 гр. Никой друг продукт не може да се мери с него. А най-неизгодното е човек да си вземе 1 кг. л-карнитин, капсуловаща машина и да си направи сам капсули. Ей, че обичам като почнат начинаещи да ми хвалят нещо и да объркват другите питащи.
Колко продукта ползва, че сметна колко е изгоден? Какъв е л-карнитина вътре?
Риторични въпроси - не си прави труда да отговаряш.

12.02.11
00:20

Няма да ти отговоря , за да не нараня крехката ти душица избиваща комплекси по форумите!
Доста приятели включително и аз сме пили на Sci-tec carnix 100000 и този! Е има разлика.Експлоуд се усеща доста повеече!
Незнам каква е тая мания, че всичко българско не струва и трябва едва ли не да давам всяка последна стотинка за вносни добавки.
Не си прави труда да ми отговаряш, няма да го прочета :)

12.02.11
00:28

А ти ако си мислиш, че л-карнитина на Експлоуд е български значи си в жестока заблуда. Суровината най-вероятно идва от китай, и изобщо не е ясно дали минава някакъв контрол в България. Така, че единственото, което мога да ти пожелая е пий си ги със здраве ;) А ако знаеш само как искам да съм от тези дето усещат л-карнитина......

HE

12.02.11
08:37

казано от fatrat на 12.02.11, 00:20:

Няма да ти отговоря , за да не нараня крехката ти душица избиваща комплекси по форумите!
Доста приятели включително и аз сме пили на Sci-tec carnix 100000 и този! Е има разлика.Експлоуд се усеща доста повеече!
Незнам каква е тая мания, че всичко българско не струва и трябва едва ли не да давам всяка последна стотинка за вносни добавки.

Даде ми страхотна марка за сравнение :D
Събери някоя и друга стотинка, пробвай нещо качествено и тогава си отваряй устичката ;)
Само дето го пробвай ти, а не един приятел :D Тук хората говорят от личен опит, а не “един приятел каза” ;)
Аман от циркаджии! Като нямаш пари си оправяш хранителния режим, но все забравям, че е друго да кажеш “на нещо съм” :D

Мила

12.02.11
08:56

казано от fatrat на 12.02.11, 00:20:

Не е въпроса в това, че марката е българска или не(попринц там е въпрса де :D) Просто преди мнооого време съм пила техния Синефрин и повреме на тренировка чак ми идеше да повърна, имах боли в корема, абе беше си ужастно. Изхвърлих го, тогава си мислех, че не ми понася просто Синефрина. После разбрах, че не ми понася българското качество...

13.02.11
17:16

Испания и лично съм виждал фактурата за доставка. И нека ти кажа кой е по изгоден продукт.

Нед Фев 13, 2011 11:39 am
мога да дам и линк
Ето тук последното мнение

KY

13.02.11
18:03

Боби лично е виждал фактурата? Направо не мога да повярвам! Остава и Любо (баш собственика по документи на Готон-”Експлоуд”) да е я виждал. И какво ако е испански? Преди 6-7 години ползвах испански аспартам, който горчеше - т.е. съдържание на D-изомер на една от аминокиселините явно и без анализ. Както вече подчертаха “мармота продължава да завива шоколада”.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1