01.05.05
18:22
Ако пирамидата ми изглежда по този на4ин кога да запо4на да пиа КАРСИЛА и по колко на ден????
1седм./10мг.
2седм./15мг.
3седм./20мг.
4седм./25мг.
5седм./25мг.
6седм./20мг.
7седм./15мг.
8седм./10мг.
Ква е тая пирамида - тази на маслоу ли визираш!
Кат гледам е на тъпия бионабол и кат гледам се чудя кой ти я е давал! Пиша слаб 2 на автора й!
Мога да ти кажа , че карсила не се пие в пирамида, независимо от причината, която слагаш в пирамида!
Но така или иначе - що е то тва животно от цикъла, на колко години си, колко стаж имаш и един любим въпрос - какво очакваш с най-евтиния боклук от БГ пазара!
01.05.05
20:15
[quote author=“aeshna”]Ква е тая пирамида - тази на маслоу ли визираш!
Абсолютно. Стигнал е до равнището “необходимост от принадлежност” и сега ни пише :)
А може пирамидата да е просто в грамаж, без препарат...
Фараони всякакви :)
02.05.05
12:47
Ами на 19 години сам и от 3 години се занимажам с фитнес. А относно пирамидата аз си я измислих.Просто имам под ръка 200таблетки БИОНАБОЛ и се 4удя как да ги изпия :))))
Можеш и наведнъж да ги изпиеш :)
Но честно казано, не искам да те подтиквам по никакъв начин! затова ще се въздаржа от отговор!
Много добре разбрах за какво става дума и се направих на две и половина! 200 таблети не са малко, чакай - тия 5 опаковки вземи ги складирай засега! Наблегни на още 3 години в залата!
Само това МОГА да ти кажа!
Успех и ме послушай!
П.С. Карсила няма да оправи твоите постефекти от бионабол. Ами за гинекомастията?? :)
02.05.05
20:18
Аз не разбирам от анаболи, но съм пил карсил за профилактика от големите дози белтък. Мисля, че като за цикъл с бионабол можеш 3пъти на ден по 2-3таблетки.
[quote author=“propellerheads STAINED”]Аз не разбирам от анаболи, но съм пил карсил за профилактика от големите дози белтък. Мисля, че като за цикъл с бионабол можеш 3пъти на ден по 2-3таблетки.
Aз не разбирам от белтъци, но да пиеш Карсил за профилактика от приема на много белтък (уреа)... ми се струва, че си объркал препарата!?
Карсила е за чернодробна а не бъбречна профилактика...
02.05.05
21:56
Амммм...! Пи4ове аз сам ре6ил да ги взимам със сигурност,но просто не знаех как и затова потърсих отговор тук за да не си при4иня не6то мноо кофти но 6том си траете аз ОК !
aeshna Благодаря ти за загриженоста !:)
Кат гледам е на тъпия бионабол и кат гледам се чудя кой ти я е давал! Пиша слаб 2 на автора й!
Мога да ти кажа , че карсила не се пие в пирамида, независимо от причината, която слагаш в пирамида!
Но така или иначе - що е то тва животно от цикъла, на колко години си, колко стаж имаш и един любим въпрос - какво очакваш с най-евтиния боклук от БГ пазара!
То момчето никога не е казвало, че ще пие карзила в пирамида, ама нейсе :shock: !
Пък като цикъл за орален стероид си е добра пирамидата - ти като си толкова добър в съставянето, защо никой не те е чувал (сигурно си анонимен)!
Можеш и наведнъж да ги изпиеш
Но честно казано, не искам да те подтиквам по никакъв начин! затова ще се въздаржа от отговор!
Много добре разбрах за какво става дума и се направих на две и половина! 200 таблети не са малко, чакай - тия 5 опаковки вземи ги складирай засега! Наблегни на още 3 години в залата!
Можеше и изцяло да се въздържиш от отговор, като нямаш намерение да помогнеш на човека!
По темата пий си карзил през целия цикъл и го продължи две-три седмици след него! Може да го съчетаеш с Лиф52!
За perlsite - претоварването с белтъчини не натоварва само бъбреците :D !
04.05.05
21:10
Абе уважавам те perlsite, ама ти не знаеш ли, че белтъците минават през черния дроб. Високобелтъчните диети съм чел, че могат да бъдат придружени от хепатопротектори.
ДЗВЕР ;)
Ще се съглася, но само при усливие, че ми обясните точно какво от белтъка филтрира черния дроб и как (?!?) белтъците унищожават чернодробните клетки и респективно се налага да се пие Карсил...
Аз смятам, че белтъците нямат токсично действие.. и не се налага приема на красил поради тази причина...
[quote author=“Pc_genius”]
То момчето никога не е казвало, че ще пие карзила в пирамида, ама нейсе :shock: !
Пък като цикъл за орален стероид си е добра пирамидата - ти като си толкова добър в съставянето, защо никой не те е чувал (сигурно си анонимен)!
Анонимен, безизвестен - може да, ама само за теб! В никакъв случай не съм безизвестен! Мошеж да питаш хората тук! Но не и от този раздел, тъй като явно ти по него смяташ че съм анонимен и безполезен! Имам и акаунт за броя мнения - далеч не скромен!
Нямам намерение да го подтиквам към стероиди, а не да не му помогам! Има разлика! И то огромна!
Но айде, Братя мои, подпомагайте се като секта ебаси, тоя който не влиза в раздела ви, не е познат, не е полезен, не знае! Вие знаете, можете, правите! Че си и помагате!
И моля те , мери си приказките, преди да ги пишеш и особено към хора с ранг като моя! Просто безплатен съвет, ок? 8)
За да не зачеваме тема възраст, образование, квалификация, опит в зала, използвана литература и др. Че ако тръгнеш да ми се перчиш пак, ще изрина форумаю с доказателства кой съм и за какво се боря - и най-вече пич Марокански - че не съм безизвестен - или още повече анонимен! Имам снимки из форума, хората знаят името ми! Така че - просто си гледай химията - ама тая Органичната, че е по-важно за мен да знаеш как тече една транскрипция или един сплайсинг, от колкото пирамидата на Бионабола и негович протектор!
Чао и умната!
И не ми се дзвери с отговор, защото ще е безсмислено!
Хахахаха, смешен си бе мойто момче! Повдигай още няколко години и може да си поговорим пак :D ! Книжки четях преди да започна да вдигам, четях и когато тренирах, чета и сега (вече на по-различни теми)! Квалификацията ми е - “разбирач” :D ! Годините са 20!...
Много ти е силно егото бе пич! Земи да слезеш на земята!
Еми като ти гледам годините, аз май ще се смея повечко :lol: :lol:
Поне имаш чувство за хумор
05.05.05
13:24
[quote author=“perlsite”]Ще се съглася, но само при усливие, че ми обясните точно какво от белтъка филтрира черния дроб и как (?!?) белтъците унищожават чернодробните клетки и респективно се налага да се пие Карсил...
Аз смятам, че белтъците нямат токсично действие.. и не се налага приема на красил поради тази причина...
Черният дроб има роля в метаболизма, разграждането и изграждането на химичните съединения. Прекалено високата им концентрация го затормозява; оперира постоянно с едни и същи ензими, провежда комплексни и сложни химични реакции в една посока. Именно затова има нужда терапевтично от пречистване от време на време.
Повече не мисля да обяснявам и да влизам в спорове. Ако те интересува наистина - поразрови се из Интернет, все ще намериш нещо. Примерна насока, от която да започнеш: диети при цироза или хепатит; една от основната ансока на които е ограничаването на повечето белтъчини и хранене с прости въглехидрати, разграждани още до стомаха. Белтъчините се ограничават именно поради натоварващата им за черния дроб функция; също се ограничават и мазнините, но там причината е по - комплексна и е производните проблеми с жлъчката, която отговаря за ензимното им разграждане.
[quote author=“aeshna”]Еми като ти гледам годините, аз май ще се смея повечко :lol: :lol:
Поне имаш чувство за хумор
Тренирам от осем години миличък :D ! Като съм започвал ти още не си знаел как изглеждат лоста и дъмбелите :wink: !
А аз от 9 сладък! И аре не се заяждаме! А? :wink:
Пак ти казвам, доста неща знам!
[quote author=“Pc_genius”]
Тренирам от осем години миличък :D ! Като съм започвал ти още не си знаел как изглеждат лоста и дъмбелите :wink: !
Ми дай да те видим какво си постигнал за 8 години !Много не си научил забелязвам,ама ...може пък добре да изглеждаш!
Аз ако исках да доказвам на някой какво съм постигнал, нямаше да е тука определено! Никакви не сте ми! Форума като цяло ми е безинтересен! Посещавам го, за да се посмея или в редки случаи да дам мнение по даден въпрос свързан с медикаментите! Какво съм научил и какво не, не е твоя работа, а и едва ли ще стане! Пък за всичко говорят цифрите! Ама няма да ги поствам, щото не са те най-важни! Имам приятел който тренира от около трийсе години - инструктор, диетолог! По-слаб е от мен, но това нищо не значи! Имам приятел, който вдига от три години и ще ви сложи всичките в малкия си джоб, но не знае дори как се казват упражненията, не спазва диети... Така че не ми излизайте с тез циганските номера :D !
Абе каква е тая офанзива тук... Каквито и глупости да си пишете не можете да ме убедите, че при стероидния цикъл (понеже за това е темата) пиете карсил за да се предпазвате от белтъка(?!?) а не от стероида!!
Второ в случай на болестни състояние можете да умрете от прием на въглехидрати или пък на мазнини... но ние си говорим за здрави атлети и е меко казано смешно да твърдите, че от 100-200гр белтък на ден ще ви стане нещо на черния дроб! Ако беше така, то всеки билдър щеше да пие карсил задължително.. ама то бая хора от край време като видят протеин (на прах) или амино.. питат каква е тая химия.. май няма смисъл изобщо да ви обяснявам.. пийте каквото си щете... предпазвайте се с витамин C от страничните ефекти на стероидите.. и живи и здрави...
06.05.05
11:35
Хм, 100 - 200 грама белтък, Перл... Да не тежиш 50 кг? :)
Яденето на месо ми включва около и над едно пиле на ден. + други храни.
Без евентуални суплементи.
Аз не казвам всички масово да пият карсил. Всеки си преценява. Едно време имаше даже в медицината хипотеза, че прекомереното ядене на месо може да е адна от причините за цироза в напреднала възраст...
Темата плаче за заключване. Моля без отговори и боеве във форума. Ако искате да се разбирате, да се мерите, да се биете - моля някъде отвън?
Днес ми каза, че 100 гр. протеин ти се пада от пилето :wink:
P.S. 2гр/кг телесно тегло.. т.е. 130-140гр :twisted:
07.05.05
11:19
Не е за тука тоя спор. Вчера ти казах, че 100 и повече грама белтък ми се падат от месото дневно. Не ям само него обаче. Мляко, яйца, кашкавал или извара, че и други неща. Ако действително не ядеш, както ми описваш , наистина нямаш нужда от профилактика.
[quote author=“Perlsite”]в случай на болестни състояние можете да умрете от прием на въглехидрати или пък на мазнини
Аха. Това е вярно. Ама схващаш ли например, че тук връзката е двустранна? Както при увреден панкреас можеш да умреш, приемайки глюкоза, така и приемайки продължително време сравнително големи количества глюкоза можеш да си увредиш здрав панкреас и да си докараш захарна болест например. Както и при повредена жлъчка мазнините тормозят здравето, така и продължителното приемане на мазнини може да доведе до увреждане на жлъчката.
Решението на тея случаи е профилактиката.
От тея болести боледуват далеч не само атлети.
Но хайде, стига толкова по тая тема вече - спирам да пиша...
07.05.05
11:46
Наистина форума е не за да се обиждаме. Не искам да налагам на никого да мисли нещо, в което не е убеден. Но деиствително при хепатит се правят нискобелтъчни диети и от това следва, че белтъка минава през черния дроб. Някъде четах, че Стефан Ботев е пил Карсил именно заради високобелтъчната диета. Нормално е като тренираш черния ти дроб да е изложен на по-голямо натоварване от храната и суплементите а Карсила е и за профилактика, не само за лечение :)
Поздрави за D3BEPA и Perlsite.
[quote author=“Propellerheads STAINED”]Наистина форума е не за да се обиждаме. Не искам да налагам на никого да мисли нещо, в което не е убеден. Но деиствително при хепатит се правят нискобелтъчни диети и от това следва, че белтъка минава през черния дроб. Някъде четах, че Стефан Ботев е пил Карсил именно заради високобелтъчната диета. Нормално е като тренираш черния ти дроб да е изложен на по-голямо натоварване от храната и суплементите а Карсила е и за профилактика, не само за лечение :)
Поздрави за D3BEPA и Perlsite.
Не, ние се познаваме.. с D3BEPA и не се обиждаме :)
Прав си, че “натоварва” черния дроб. Солта може да ви убие, а от прекомерното ядене на месо да получите подагра!
Но винаги спорим за количествата... Аз мисля, че много малко хора имат финансовите средства, че да си позволят 300гр или повече грама на ден белтък (друг е въпроса, че повече от това количество просто няма как да се усвои...). Няма никакъв спор, че е хубаво да се прави профилактика, на черен дроб, на бъбреци и т.н... аз съм “ЗА”.
Но да се твърди, че от белтъците може да си повредиш черния дроб е толкова нелепо и безотговорно и ми прилича на гръмките заглавията в пресата, където като се зачетеш внимателно виждаш, че става дума например ако приемаш на ден 50 пъти повече от нормално.. в продъжение на “n” месеца.. нещо което не засяга 99.99% от хората..