кризин и аакг

12.02.11
10:02

Искам да попитам ако ги комбинирам 2та продукта ще имали смисал или не и ако може някой по компетентен да ми обясни кога и как да ги пия благодаря предварително

12.02.11
10:19

би ли дал малко повече инфо. ( кг,възраст,ръст,цел)

Какво е кризин?

12.02.11
10:29

http://www.bb-team.org/articles/873_krizin-antiaromatizatorat#axzz1DeAg77V0

Признавам, не бях чувал за това вещество...

12.02.11
10:40

казано от Daniel Dimitrov на 12.02.11, 10:19:

би ли дал малко повече инфо. ( кг,възраст,ръст,цел)

бях ходил преди 8 месеца редовно ама имах проблеми и спрчж ръцете ми бяха 37 и 73 килограма а съм на 18 и сега от 1месец ходя и си връщам силата мн успшно и ме инт тея продукти пък преди съм пил креатин и анимал стак

Мнението беше редактирано от plamengada93 на 12.02.11 10:41.

12.02.11
11:51

еми поне аз не мисля ,че това е най-добрия вариант.Кризина до колкото знам е някакав стимулатор на тестостерона (лично не съм го пил ,а и мисля че не ми трябва за сега) , т.е незнам за какво ти е щом си на 18 ,а и нямаш кой знай колко стаж.
AAKG-то мисля че беше нещо енергийно ,т.e пак по същата логика не ти трябва за сега,имам предвид ,че има по-добри неща,които можеш да си закупиш на същата цена.

12.02.11
11:59

аз вече съм ги купил но питам как да ги комбинирам нчкой може ли да ми каже пък ако нчма афект от тяж ще си закупя нещо друго

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1