Креатин

09.02.11
12:47

Здравейте ! Един приятел ми даде креатин от който само веднъж е пил от него и ми го даде, но го е купил много отдавна и се изтъркало годността му. Вътре е станал тук там на бучки. Та не знам дали да го пия ? Аз вече го пия де, но не знам дали му няма нещо. Креатина е монохидрат.

09.02.11
13:50

Ако почнат да ти разте трета ръка или крак го спирай веднага!

09.02.11
13:59

Сипвай в мивката.

09.02.11
14:13

Луд ли си трета рака => по-добри постижения на лежанката :D. Ако му порасне крак смятай какъв клек ще прави.

09.02.11
15:49

казано от Lu4o на 09.02.11, 12:47:

Здравейте ! Един приятел ми даде креатин от който само веднъж е пил от него и ми го даде, но го е купил много отдавна и се изтъркало годността му. Вътре е станал тук там на бучки. Та не знам дали да го пия ? Аз вече го пия де, но не знам дали му няма нещо. Креатина е монохидрат.

Замисли се защо този твой “приятел” ти го дава ей така, вместо да си го пие той. :)
Тогава сам си отговори дали да го пиеш. Дано само не си му дал и пари за това нещо. :D

GU

09.02.11
16:37

не го пии то затова е този срок за годност

12.02.11
13:16

Напълно съм съгласен с Dimzata. Според мен го изхвърляй..

14.02.11
05:17

То вече има доста по-добри видове креатин, така че те съветвам да си вземеш такъв. Иначе аз съм пил монохидрат със 6 месеца просрочен срок на годност и нямаше разлика от нов. Това за бучките според мен не е показател за негодност.  Сам си прецени.
ПП Все пак колко е това “много отдавна”?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1