Предложения

Здравейте. Тренирам от година, на 17 години съм 181см висок и от 90 паднах на 80 кг (17%индекс мазнини(13кг)). Искам да ми препоръчате програма за трениране и режим на хранене(в момента съм намалил въглехидратите и наблягам на белтъците) с който до юни месец да направя, горе-долу добър релеф (без добавк) и да се стегна. Би било добре ако тренировъчния план е за 3 пъти в седмицата. Ето и снимки за да ви улесня:

12.02.11
14:59

Трябва много яко да наблягаш на корема. За храните яш предимно пилешко месо, риба, извара, овесени ядки, яйца, и други храни богати на белтъци за релефа може да си помогнеш с един L-карнитин по 2 капсули 30 мин преди тренировка и си Cool! http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz1C2HON2nU

Мнението беше редактирано от Vitargo на 12.02.11 15:21.

12.02.11
15:20

Това, че трябва да наблегнеш на корема, го забрави.....
Имаш нужда от повече активно тегло, т.е. трябват ти мускули. Добре е, че си понамалил въглехидратите, добър вариант за теб е РБД, а може и да ги въртиш.
Програми има доста в сайта, разгледай секцията, харесай нещо, адаптирай го за себе си и го пусни за коментар.
Същото направи и с режима на хранене.
Не си описал как си се хранил и как си тренирал досега, но доста си грешил....свалил си някак 10 кг., но и доста мускул е заминал и затова не се харесваш. Релефа не го мисли на тоя етап, за релеф трябват мускули, които при теб са кът. Със здраво трениране и добрата храна ще стигнеш и до там.

Мнението беше редактирано от Инис на 12.02.11 15:20.

ОК, http://www.bb-team.org/workout/1282_barzo-i-lesno-otslabvane-samo-za-3-dni-sedmichno#axzz0unPxtpHb тренирам по тази програма от около 2 седмици. Щом ми трябват мускули (а аз не искам да ставам огромен или нещо подобно просто искам да изглеждам добре), каква програма да използвам, искам да ги махна тея мазнини щото не ми е комфортно да се треса, тъй като танцувам народни танци, но и същевременно ми казвате, че трябва да натрупам ММ. За тренирането до сега просто не ме питайте... Тренирах както ми кажеха другите разбирачи в залата и се га осъзнах каква голяма ми е била грешката, колкото до храненето, сега съм на РБД.

Мнението беше редактирано от Петър Бояджиев на 12.02.11 16:31.

Моля ви за още мнения :]

AZ

12.02.11
19:55

Избиваш си от главата релефа,започваш да тренираш кръгово и си изчистваш храната,като гледай калориите да не са много на минус.Ще качиш малко мускул и ще изчистиш в началото,заради малкия ти стаж.Или може да посвалиш мазното с едно рбд и после постепенно да се стремиш към мускулна маса.Но за релеф на този етап просто забрави,наистина ти липсва активно тегло.

Добре обяснете ми, сега как да тренирам, по програмата, която ви предоставих или някоя друга ще ми предложите из този сайт, където са. Да правя ли кардио. Разяснете ми. Препоръчайте ми някоя от програмите, които са в сайта.

ВН

13.02.11
22:59

Горе-долу, колко време да тренирам по тази програма и някакво кардио :? С какво мога да заменя Избутване на машина за гръдни мускули (китки-рамене-лакти на едно ниво), Пек-дек(предполагам, че с флайс, но същите серии и повторения ли да изпълнявам) и Глутеус преса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1