12.02.11
19:22
Такаа, значи от седмица и половина си разцъквам една кутийка файър интернешънъл. Днес ми беше първи ден на 2х2, но имах мостричка на Стимулант Х. Е сутринта преди тренировка реших да го пробвам...Изгълтах и 2те таблетки без да се замисля... 30 мин след приема се почуствах все едно съм на химия.... Мотивация на 555%, фокус на 666%, всичко на маХ!! Прибирам се обаче към вкъщи и нещо се успивам... Като се прибрах нямах сила да хапна даже.... Вкарах 2те хапчета файър, Легнах и дремнах час-два... Събудих се в супер кофти настроение, отпаднал, пауърът беше на 0… 4 часа по късно съм на 1 портокал и не мога да погледна храна...но сякаш вече се чуствам по-добре :)
Чудя се на стимуланта ли се дължи всичко това? На липсващото в огънчето Йохимбе хидрохлорид...? Но все пак чувството между 1вия и 3тия час беше уникално!! Като че ли пулсът ми беше по-нисък от нормалния и се чудя това на какво се дължи, при условие, че в хапчетата си имаше и кофеинче... Абе май просто тоз интернационалния Fyre e въздух и мястото му е в боклука!
Едит:Нееее, не си ме разбрал правилно! Замених едната доза(първата, тази преди тренировката) с стимуланта...
Темата беше редактирана от зомбито хаха на 12.02.11 19:41.
Проблема е че си пил и стимуланта, все едно си изпържил нервната си система. Престимулирал си се ако има такава дума :D
12.02.11
20:15
overdose
Oт Стимуланта е , убива изцяло апетита.
А ти си поредния хлапак, дето пие нещо щото е модерно и не мисли с главата си.
Изяж нещо сладко на сила и лягай да лежиш, утре ще си като нов.
Ако оцелееш до утре де :D :D :D
Не го плаши...Вземе да изпадне в трансово състояние :D А я си представи че беше пил SX + Stimulant :D:D:D Не прекалявай с стимулантите, дори с кофеина + бърнар трябва да се внимава :)
13.02.11
07:57
emzo, баце, прав беше... не оцелях... умрях...преродих се... и отново си прав... като нов съм :D
ама липсата на апетит започва да ми харесва хахах сега хапвам малко и то насила :):):)