Animal FLEX vs. Super Cissus RX

12.02.11
18:41

Здравейте,

Преди около 2 седмици започнах да специализирам рамене и вкарах доста интензивни техники като трипъл серии, дроп серии, предварително изтощение и т.н. Въпреки, че като цяло не правя много серии (12 работни серии от общо 6 упражнения за средна, предна и задна част на рамото, с акцент върху средната) явно повишената интензивност, а и годинките си казаха думата и раменете започнаха да ме болят.

Досега не съм ползвал добавка за ставите, но сега съм решил да си взема за да не прецакам ефекта от останалите добавки, които приемам в момента.

Колебая се между Animal FLEX на Universal и Super Cissus RX на USPLabs. И двата продукта са носители на различни награди и за двата има добри отзиви във форумите, но бих се радвал да прочета мнение на някой, който ги е ползвал лично.

12.02.11
19:21

Залагат на различен състав и действие. Анимал флекса ми вдъхва повече доверие, повече съставки и се предполага че действат под различен ъгъл.

12.02.11
20:35

Моето мнение е базирано на личен опит и с двата продукта
Преди седмици приключих с Super Cissus RX, преди години съм взимал и Animal Flex

Animal Flex е по-добрият и по-ефективен продукт. При него се усети подобрение и напълно изчезване на болките в лактите, а при Super Cissus временно утихване на болката и даже по време на приема почна да ме боли дясното коляно и още си ме боли. :) Не са свързани нещата, но мисълта ми е, че ако беше толкова ефектен щеше да помогне и на коляното, не само да намали болката в лактите.
Това е.

По-здрави!

12.02.11
21:34

Aleksandar Marinov, благодаря за споделения опит.

Аз също клоня към Animal Flex. Той е от по-дълго време на пазара и отзивите за него са добри. Освен това излиза доста по-изгодно от финансова гледна точка - една опаковка от 67 лв. за 44 дни, а аз ще специализирам още 6 седмици. За Cissus-a ще ми трябват 2 опаковки по 75 лв. всяка за 37 дни - една за зареждащата фаза (по 9 капсули на ден) и една за поддържане (по 5 капсули на ден). Или 67 срещу 150 лв. В www.supplementreviews.com също прочетох добри рецензии за Animal Flex.

12.02.11
21:41

Натиснах нещо без да искам и някаква глупост се получи накрая на предишният ми пост.

Исках само да добавя, че мненията за двата продукта, които прочетох в сайта: http://www.supplementreviews.com/, също клонят в полза на на Flex-a.

http://www.supplementreviews.com/universal/animal-flex

http://www.supplementreviews.com/usp-labs/super-cissus-rx

13.02.11
16:56

Според мен пък всичко си е строго индивидуално. Тоест отговори от типа “По-стар е продукта”, “Има повече съставки” и т.н. не са винаги гарант за каквото и да е. Личният ми опит с двата продукта -> Имах проблем с раменете и реших да пия Flex. Нямаше абсолютно никакво подобрение, а точно когато свършвах опаковката даже болката вече беше станала още по-остра. След това пих Cissus Rx и се оправих, макар че го пих без големи очаквания след неуспеха с Flex-a. Лично за мен съответно работещия и по-добър продукт е Cissus Rx .

13.02.11
17:35

Абсолютно съм съгласен , че всичко е строго индивидуално, но понеже до момента не съм пил нищо за ставите и не знам, кое от двете за мен ще сработи по-добре, то ще започна с Flex-a просто защото е по евтин.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1