12.02.11
21:47
Здравейте момчета,
Искам да се допитам до някой от вас, които имат опит с BSN и по-специално Mass Stack. Прочетох това онова, но и доста противоречиви съвети.. та да питам и вас сега.
No explode - колко и кога (30 мин преди тренировка ли само) ..?
Cell mass - на гладно сутрин и вечер преди лягане..?
Nitrix - това чудо 3 пъти поне 30 мин. преди ядене х 3 таблетки , това не е ли много хап бре?
Благодаря ви предварително..
Exploda - 30-40мин. преди трен. ;В нетрен. дни някои казват сутрин на гладно, но аз лично не го пия тогава.
Селмаса - в тренировъчни дни след тренировка веднага и след 6-8часа отново.Ако тренировката ти е късно го пий 6-8 часа преди нея и след нея веднага.
Нокса го пиех 45 мин - 1 час преди тренка .Целлмаса най - добре след тренка и преди лягане и нитрикса 3 пъти по 3 преди ядене абе с 2 думи пий всичко както си пише по етикет и не пести .Основата си ти е яденето ако го нямаш доста лев ще отиде на вятъра .яко на реклама и на промиване на мозъци разчитат тия добавки 5 години съм изпил абс всичко което може да се сетиш сега от година и малко не съм взимал и да ти кажа разликата е малка почти няма като се има на предвид че съм придобил опит и съм опознал тялото си но пък с времето всяко килограмче се качва все по трудно .
13.02.11
19:03
това пък къде го пише, никъде не виждам да има версия/серия..?
13.02.11
20:25
В кутии ли ти е или на степчета така да се изразя :) ? ако е в кутия е АВТП ако е на степчета е НТ :) (моля не ме гаврете много за “степчетата” просто това ми дойде най-близко до акъла да му го обясня :) )
14.02.11
16:05
Аааа, ясно! Не е на “степчета”, в кутии е.. :)
пии ги както си е по етикет.
нокс - преди тренировка, а в нетренировъчен ден ... на гладно (препоръчват сутрин)
селл-а - сутрин и след тренировка (зависи кога тренираш)
нитрикс - 3х3 - не са много хаповете ;) ... дано да го усетиш (аз не успях)
Нарушена т.1 от Условията за ползване на форума и изданието!
http://www.bb-team.org/tos
Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.02.11 18:42.