Лостове и Добавки

Темата е заключена.

12.02.11
19:28

Здр на всички ....моля дайте ми някои и друг съвет....тренирам  в къщи  ходя на лостове и тичам....но няма голям ефект и мисля да си взема някои добавки...целта ми е да изчиста мазнините и да се урефля....

12.02.11
19:49

Пробвай по-добре с фитнес.

12.02.11
19:52

Искам без фитнес ЧОвек,смисал изкам на лостове мисля че има по голям ефект за орефляване и искам да си зема нешту да махна мазнините и повечко сила да имам

AZ

12.02.11
20:06

Храната ти е проблемът-прочети малко в сайта за нея и за тренировките и се образовай.Ако вярваш на средностатистическия лостаджия за хранене и тренировки,значи рискуваш да се провалиш.Нека специалните добавки като бърнери и пр. са скрития ти коз.Използвай ги,когато вече не можеш да сваляш само с храна и тренировки.

HE

13.02.11
00:17

Абе човека иска да си вземе нещУ бе и да Урелефи иска бе! Това храната е за балъците - сега е яко да си на нещУ!
Ами взимай там нещУ и си в играта.

п.п. Ей това е уникалната добавка за теб /виж картинката/!

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.02.11 00:18.

13.02.11
00:31

Сега сигурно ще пита как да си го вземе и от къде,и как да го ползва.

13.02.11
00:49

С парите които мислиш да заделиш за добавки, си вземи буквара и карта за фитнес. На този етап, хранителни добавки категорично не ти трябват. Успех!

13.02.11
18:17

казано от head_hunter на 13.02.11, 00:17:

Абе човека иска да си вземе нещУ бе и да Урелефи иска бе! Това храната е за балъците - сега е яко да си на нещУ!

хааххахахахахахахахахахахаххахахахахаххахахахаххаха

13.02.11
18:31

Мисля ,че не сме на официална делова среща ,че да говориме чак до там правилно. Тук все пак може да се говори и с диалект нали ? Познавам адски много хора които говорят адски, адски грозно ,но когато пишат пишат правилно и какво ? Голяма работа ли са ? А това ,че някой бърза пред компютъра не мисля ,че е чак такъв проблем...

А относно добавките няма лошо да тренираш на лостове и вкъщи в фитнеса имаш повече възможности естествено ,но и на лостове става. Преди всичко вземи да понаучиш упражненията както трябва. Започни да усещаш кое каде “влиза” и как се изпълнява най-правилно , после както казаха колегите помисли за това какво ядеш и чак след това може да се ориентираш към някой Фет Бърнър или Л-карнетин.

Между другото колко време бягаш ? Аз в моя период когато мислех ,че съм много дебел бягах по около 20-25 минути после веднага супер серия коремни преси и определено имаше резултат ..

HE

13.02.11
18:45

казано от D_Hun7eR на 13.02.11, 18:31:

Мисля ,че не сме на официална делова среща ,че да говориме чак до там правилно. Тук все пак може да се говори и с диалект нали ? Познавам адски много хора които говорят адски, адски грозно ,но когато пишат пишат правилно и какво ? Голяма работа ли са ? А това ,че някой бърза пред компютъра не мисля ,че е чак такъв проблем...

Колега, когато иска публичен съвет май е въпрос на уважение как пита? Няма точка, запетая или друг препинателен знак, а само многоточие. Трябваше от третия прочит и то с чужда помощ да разбера какво иска :D Познавам Китайци, които пишат по-добре на Български. Освен това начина на изразяване, изискванията му и мързела да прочете преди да пише го поставят в категорията “летен билдър”. Обаче чукча писател, а не читател. Тук никой не говори за една или две пропуснати запетаи /на всеки се случва/, а сме свидетели на фрапираща неграмотност. Какво значи “да се говори на диалект”? Тук се пише, правопис и правоговор са две различни неща! За къде точно бърза пред компютъра - да става як? Тая работа пред компютъра не става.

казано от D_Hun7eR на 13.02.11, 18:31:

Фет Бърнър или Л-карнетин.

п.п. Колега от кога станахте такъв специалист по добавките? Сигурно сте разбрали разликата между Vpx syngex и Синта 6? И това ви прави толкова компетентен, че да му препоръчвате л-карнЕтин? :D
Този форум започва все повече да прилича на предаването “Комиците”, но с разликата, че тук има невероятни таланти :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 13.02.11 18:52.

13.02.11
20:23

Винаги много се радвам на постовете на Head_hunter винаги са много забавни :) ,а колкото до темата според мен не са  ти нужни добавки просто си оправи храненето и прочете малко за HIIT (високо интензивна интервална  тренировка) това е бягане на интервали 1 мин спринт 1 мин бавно ходене вместо да тичаш като идиот 40-50 мин  и в крайна сметка всичко се свежда отново до хранене и правилни тренировки :) така че по прочети малко направи си правилна тренировка и диета виж до къде ще стигнеш с това и чак тогава мисли за добавки :)

13.02.11
20:56

Защо не съчетаеш лостове + фитнес и наблегни на храната ;)

15.02.11
18:44

казано от head_hunter на 13.02.11, 00:17:

Братле,вземи кандидатстваи за Комиците.

15.02.11
19:23

Ловеца на глави, момчето може вобще да си няма и на представа за хранителни режими и начин на спортуване. Атакувате хората и очаквате всички всичко да знаят.. Смешници..

15.02.11
19:25

Проверете написаното за граматични, синтактични, правописни,лексикални, пунктуационни грешки!!
Трябваше да извикам в нас госпожата си по български да го провери, за да знам дали да го пусна..

Мнението беше редактирано от extreme на 15.02.11 19:26.

15.02.11
19:27

кво се дразните само бе момчето ви пита вие се правите на интересни ?!

HE

15.02.11
19:30

казано от extreme на 15.02.11, 19:23:

Ловеца на глави, момчето може вобще да си няма и на представа за хранителни режими и начин на спортуване. Атакувате хората и очаквате всички всичко да знаят.. Смешници..

ВОбще ли няма, ама хич ли? Ами да чете бе! Неграмотнико!
Който и да викаш си оставаш поредния заблуден палячо. Хайде бягай да си играеш.

п.п. По-леко с напъването да не се напишкаш. Вземеш да изпикаеш целия сайз Он и тогава какво ще правиме? :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.02.11 19:33.

15.02.11
20:52

Ти за моето сайз онче не се притеснявай... Аз ще го изпикая и ще си купя ново, имам тази възможност, а също така и да вкарам месо в менюто си, за разлика от теб. :D
пп : Госпожата по български е до мен. :D

Мнението беше редактирано от extreme на 15.02.11 21:11.

15.02.11
20:55

казано от head_hunter на 15.02.11, 19:30:

п.п. По-леко с напъването да не се напишкаш. Вземеш да изпикаеш целия сайз Он и тогава какво ще правиме? :D

Ето това ще правимЕ !!! Разбирачо!

Мнението беше редактирано от extreme на 15.02.11 20:56.

HE

15.02.11
21:22

казано от extreme на 15.02.11, 20:52:

а също така и да вкарам месо в менюто си, за разлика от теб :D

Много се изкушавам аз да ти вкарам едно месо, но като гледам май си свикнал и ще ти хареса :D
Някой ден може и да ми стигнеш възможностите /не е сигурно като ти гледам умствения капацитет/, а до тогава оставаш най-обикновен пикльо :D

п.п. Правиме - множествено число бе неграмотник :D Обаче нали учителката ти по български език е до теб :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.02.11 21:27.

15.02.11
21:34

Капацитет за глупак : отличен 6
Капацитет да спориш с мен : слаб 2
Чети повече ловецо на глави (лични глаголни форми, сегашно време) http://bg.wiktionary.org/wiki/Шаблон:Словоформи/правя

HE

15.02.11
21:40

казано от extreme на 15.02.11, 21:34:

Капацитет за глупак : отличен 6
Капацитет да спориш с мен : слаб 2
Чети повече ловецо на глави (лични глаголни форми, сегашно време) http://bg.wiktionary.org/wiki/Шаблон:Словоформи/правя

Чел съм достатъчно, когато е трябвало, а те съветвам да четеш ти. ;) Примера ти не е актуален, но доказва, че наистина си неграмотен :D
Сега местя темата в коша и ако имаш да ми казваш нещо на ЛС.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1