11.02.11
22:11
http://forum.animes-bg.com/viewtopic.php?f=18&t=21035
..комплексари ли сме? :) Анимационните герои ни атакуваха,а според нас те комплексарчета ли са?
Ами и аз гледам анимета и ходя на фитнес, май съм най-големия комплексар :D .. Иначе доста се посмях на темата, излиза че си комплексар, ако ходиш на фитнес повече от 1-2 пъти в седмицата, взимаш “химии” като протеин и креатин и не ходиш, за да си лафиш с приятели, еми no comment…
Иначе едно мнение направо ме разби:
” Аз не искам да се доказвам пред никой,нямам толкова комплекси и нямам свободно време за простотии
Блъскам 5 години вместо да се радвам на живота и да мързелувам и за какво - после да кажа ,,Глеай къв мускул имам,копеле”
И както казах повечето такива са супер лесни за бой
А като станат на 30 години ще умират от болки в гърба
И къде отива тогава смисълът,за едни комплекси да се харесаш на другите да загубиш толкова време от живота си “
То щото няма нищо нередно в това да гледаш цомбести жени с бюст бетер Лоло Ферари, с козина по тялото, котешки уши и опашки, изживявайки сантименталните и извратените фантазии на залухавите слаби/разплути пичове и пичета <които не могат да се хванат в ръце и да си ги изживеят сами>
, наливащи се с бира и разни питиета от Coca-Cola Company, тъпчещи се с чипс и фаст фууд, само защото това е единствения начин да докажат, че имат живот извън компютъра и анимациите (то дори това не доказва), и че му се радват до последно, че не си губят времето в неща като... себеподобряване, физическо макар? Рационалната мисъл струи от потребителите в оня форум.
Пък и да не говорим, че колкого “елегантно-компетентен” хейт се изля в тая тема, толкова и персонажите в аниметата са с тела като на елински скултури. Противоречиво, а?
п.п.
Ми навасякъде има комплексари :lol:
Тва дали ше са във фитнеса или на някое друго място...
Този пич.
Нека да съм комплексар с хубава фигура, отколкото някакъв псевдо философ с очила зомбиращ Наруто или друго подобно японско творение.Смятам се за завидно грамотен и не мисля, че който и да било аниме фен би ме категоризирал за ограничен.Не че намирам лошо в аниметата, напротив, забавни са, но мисля, че не е това начина да се нападаме по форумите.А иначе сте прави - комплексари бол.
12.02.11
18:01
Един момент...мъжките аниме герой са със страхотни тела... WTF ?! :Д