ВАКУУМКИ?!?

12.02.11
22:10

Днес правих вакуумки реших да пробвам що за упражнение е това преди това правих лека тренировка за корем http://vbox7.com/play:a0e0923c и се получи следния проблем който ми е интересен защо така се получава:
- когато задържам в пиковата фаза прибран корема получавам болка от дясната страна...чудя се орган ли притискам,я апандисит я нещо друго...да ги правя ли изобщо за в бъдеще?

ВН

12.02.11
22:20

Притискаш: черва/черен дроб/жлъчка. Нормално е да усещаш притискането. Не е нормално, ако болката е остра, но няма връзка с апандисит.

12.02.11
22:23

да остра е... е благодаря за успокоението :) ,че тоя апандисит много ме е страх от него...кат се сета какво може да  стане и ми става лошо... :D

BE

12.02.11
22:25

Ако може да изпозвам темата,да задам и аз един въпрос.Има ли ефект от тези вакуумки?

12.02.11
23:31

Определено има,и то доста голям е при мене

13.02.11
12:10

А кога ги правите?Колко пъти дневно, седмично или всеки ден?

13.02.11
13:33

Сутрин като стана и ми е празен корема.Почти секи ден (понякога ме домързява)

Мнението беше редактирано от mehur40 на 13.02.11 13:33.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1