14.02.11
06:29
Здравейте колеги бодибилдъри ,
след хубавите тренировки със СаизОн и Джакед , е ред да кача още малко ...Този път съм решил ,вместо креатинова матрица и буустер да си взема Гейнър.Обаче се чудя кой е най-калоричния гейнър на пазара от 50 левовия клас ?? Има един на ABB ,жълта кутия на който много съм се надъхал да купя и да я пробвам ,но не знам дали е точния избор . Има и още един продукт ” OLIMP GAIN BOLIC 6000 1kg ” който е 20 лева (лоолл) ,ама е сред челните места във силабг във категорията “Качване на килограми” .Мерси отново за отделеното внимание :)
14.02.11
09:38
Мм не мисля ,че е има кой знай какво значение за тези гейнъри.Аз пих в прдължение на 20 дена това silabg.com/bg/4381-PRO-NUTRITION-PRO-MASS.html ( след тренировка и като заместител на храна ) и качих 2-3 кг.
П.П. Иначе остана ли довлен от SizeOn-a. PreContest ili MaxPerformance беше.
Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 14.02.11 09:40.
вземи си изолат и го забъркай с глюкоза, но само след тренировка, че може да омзниш много ;)
Кой изолат да зема ,при условие че в момента съм зле финансово ( 50 лв ,през 2 седмици някаде +- мога да давам ) ???
Иначе си бях взел MaxPerfomance (той има направо стак със Джакеда във фитнес1) ..Много добре ми дойде ... :) Сега съм на вълна протейн/гейнър като основно целта ми е маса...може и леко да се омазня ,ама после ще минавам на изчистващ период и няма да е кой знае колко фрапиращо омазняването ...
14.02.11
15:02
Еми, то добавките са за хора, които имат финансовата възможност да си ги позволяват. Ти щом нямаш, можеш да дадеш тези 50лв. за храна, която ще ти свърши двойно повече работа. 50лв са ти 3кг. пилешко филе, 5кг. ориз, сумати яйца, мед и т.н. Всичко това ти прави перфектен гейнър ;) Само предлагам де :)
Така е, спор няма за храната. Ама гейнера, протеините нали са направени за момента в който нямаш възможност да се храниш правилно. Казвам го от студентска гледна точка, то е ясно че храната винаги е най-добрият вариант, но аз често нямам възможност/условия и време да готвя и да се храня по режим. Тогава идват и добавките било то и въглехидратните такива. За до 50лв може да се намери нещо, няма да е ултра хипер гига качество, но ще запълни дупка в режима ти...това при положение че нямаш възможността да се храниш, а не от мързел да готвиш или да се надяваш на прахчета... :)
14.02.11
17:08
silabg.com/bg/2968-SCITEC-VOLUMASS-35.html
15.02.11
01:47
от 2 седмици пия EXPLODE MASS GAINER и качих 2 кг .. доволен съм от този продукт макар че навсякаде се пише че не става за нищо при всеки деиства различно.... при мен е СУПЕР , ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ТОЗИ ПРОДУКТ МОЖЕ ДА ПРОБВАШ И ТИ ;)