SizeOn™ Max Performance

14.02.11
00:06

Смятам от март месец да си закупя този продукт.Та въпроса ми е подходящт ли е ,ако целя изчисване до лятото и запазване на мускулната маса. Та понеже ми трябва някакав добър продукт за сила и мускулна маса ,за да не я губя по време на интензивните тренировки и кардио-та ,избрах високо-въглехидратния вариант.
П.П. Незнам дали се изразих правилно.Искам просто да не загубя ММ ,а да изчистя добре.
За сега долу горе изглеждам така:
http://i53.tinypic.com/4qhiqp.jpg
П.П.2 На 16 съм ,така че енергитици и стимулатори не ми предлагайте.

Темата беше редактирана от Daniel Dimitrov на 14.02.11 00:09.

Искаш да чистиш с ВВД? Интересно начинание. По-добре се ориентирай към друг режим и вземи PreContest. В Макс перформънса има 40 грама захар, което не е особено удачно. За чистене и запазване на ММ - фетбърнър+доста протеин+доста мазнини+малко въглехидрати. Това работи при мен. Ако си се спрял на ВВД, консумирай най-вече бавни въглени, при това не в огромни количества. Наблегни на белтъците. 300 грама въглехидраи+200 грама протеин на ден са ти 2000 калории, вкарай 500 под формата на някакви сурови ядки като най-добре ги приеми преди лягане.

Мнението беше редактирано от Тедо Димитров на 14.02.11 00:16.

14.02.11
00:22

двуумя се от 1 месец дали да взема PreContest-a или Max Performance и се си мисля ,че няма да имам силата с PreContest-a ,коята ще имам с Max Performance ,точно защото е с повече въглехидрати.Но незнам ще размишлявам още до края на февруари.
Та давайте мнения и критики приемам.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 14.02.11 00:24.

14.02.11
00:38

Между другото и аз сам решил март да го пробвам този прословут SizeOn, ама и аз се чудя кой да взема :),ама така като гледам май ще е PreContest-a.

14.02.11
10:28

По-добре зимайте Макса,че Пре Контеста е с ужасен вкус и дразни адски стомаха...Точно 2 дози изпих и го подарих на 1 приател.

14.02.11
10:42

При-контест вземи ако ще чистиш.

14.02.11
11:23

да ама виж единия казва едно другия друго ... ако изразите 1 общо мнение ще е добре.

14.02.11
12:34

Няма как да има едно мнение, целият този спорт е субективен. Добавките, вкусовите различия та до ефектите от най-малкия детайл са на индивидуално ниво - затова и няма единно мнение. Пре контеста, ако ще чистиш според мен :)

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 14.02.11 12:34.

14.02.11
12:37

Не може да се даде 1 отговор на твоя въпрос защото при всеки е различно най добре според мен е ако си вземеш някоя друга матрица примерно Маn Clout, Green Magnitude или някоя друга а сайза да го пиеш на зима като се качват кила

28.04.11
15:34

Приятели вече сам на 2 кутии max performance и ми действа страхотно, покачил сам около 3-4 килца и силата ми се е покачила.

Силата няма да ти падне, в ПриКонтеста имаш повече хидролизат и БЦАА, вместо захарта. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1