13.02.11
21:41
Здравейте имам един проблем и незнам каква е причината му може би ще помогнете.Когато изваршвам лека физическа дейност и осещам как се затруднявам а при по тежка когато се налага повече сила ми е по леко и забелязвам че и рацете ми треперят когато трябва да изваршанещо леко и внимателно.Дали е от нерви.Да поясна че тренирал сам кикбокс ама преди година сега не сма се занимавал сега само фитнес от време на време и малко упражнения в нас,студент съм и там имам малко главоболия и малко главоболия от приятелката, според мен нищо толкова необичайно но дали е вазможно неправилното изпалняване на упражненията да е причината или нервите покраи проблемите и натоварването.
Хммм т’ва с треперенето - явно е много тежко...примерно аз като сложа повече килограми на лежанката и на мен ми треперат рацете
Мнението беше редактирано от Nachev на 13.02.11 21:44.
13.02.11
21:56
нерви,лош хранителен режим,недостатъчно сън това са основните причини...пиеш ли пушиш ли?Кафе пиеш ли>?
ами кафе пия най-много по веднаж на ден и то не на гладно,не пуша а пия рядко.А храната ми е малко неродовно хранене правя дори се е случвало касно вечер да вечерям или да ям по два пати на ден и не ям плодове но сега почвам един режим с плодове и витамини.
14.02.11
11:26
Според мен е от храненето - въглехидрати,протеини... ;)
14.02.11
14:10
Наистина най-вероятно е от хапването...хората са като автомобилите...докато продължаваш да наливаш бензин 86 октана така ще е ;) Хапвай по-здраво и пиши дали всичко е наред :))))
еми почвам по усилено приемане на витамини и ще го давам по леко с тренировките и ще видим резултата лсед известно време.
14.02.11
18:49
Малко безпочвено и интуитивно мнение ще дам, но мисля, че проблема ти е свързан с бокса. Но там такъв проблем може да възникне, ако тренираш дълго време. Ти колко дълго си тренирал?