Време за кардио !

14.02.11
20:00

Здравейте съфорумци!Много ми харесва сайта и наистина чета темите с голямо удоволствие. Надявам се да помогнете и на мен както на много други хора, та ето и моето питане: смятам да почна кардио вероятно другата седмица.Кажете ми дали 2 месеца ще са достатъчни за хубаво изчистване ( основно областта на корема ) или пък са много.Бих искал да ми кажете колко често да се прави кардио през седмицата след силова тренировка!
Ето и нещичко за мен: ръст 190, тегло - 92 кг, талия - 87 см. СТАЖ - 7 месеца !
Приоритет са ми гърдите, тъй като са ми изоставаща мускулна група, а най-добре ми вървят ръцете и краката!

Програмата по която тренирам почти от самото начало е :
Понеделник - Гърди + корем
Вторник - Гръб
Сряда - Почивка
Четвъртък - Рамо + трапец ( + корем )
Петък - Ръце
Събота - Крака

Мерси предварително !!!! :)

амии килограмите спрямо ръста ти саа кажи речи добри... качи снимка да видим дали си за чистене :) използваш ли добавки ?!

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.02.11 20:02.

За 2 месеца можеш да изчистиш поне 6кг., което хич не е малко. При добър режим на хранене и тренировки, както и кардио, можеш да свалиш към 8-10кг. само от мазнини, което си е перфектно, но пък и е в оптималния случай. Та с две думи - за 2 месеца можеш доста да изчистиш и да видиш доста голяма разлика във визията си, вече друг е въпроса колко е % ти на мазнини в момента :)

ПС: Прави кардио 3 пъти в седмицата, след тренировка или сутрин на гладно. В общия случай е най-важно да го правиш :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.02.11 20:08.

14.02.11
20:09

казано от kristiancho на 14.02.11, 20:02:

качи снимка да видим дали си за чистене :)

GU

14.02.11
20:13

бягай 5 пъти седмично за по 30 мин интервално

14.02.11
20:48

Колкото и смешно да звучи нямам снимки от сега. До сега качвах маса и кажи речи 10-тина кг качих с стриктно хранене и тренировки ( и спане естествено ).Не съм дебел но се виждам, че съм омазнил основно долната част на корема ( което не изненадва никого сигурно ) и страничната част ( общо взето все “най-трудните зони” ).Смятам от другата седмица да започна кардио, но както всеки друг ме е страх да не сваля твърде много ММ !

Мерси за бързите отговори ! :)

14.02.11
21:56

а относно храненето ? Веднага ли да почвам НВД или да си приемам солидно количество въглехидрати :?

На НВД ще ти е в пъти по-лесно да постигнеш целта си, затова започвай. РБД също е вариант :)

15.02.11
21:31

Хора и още нещо да ви попитам ... Вярно ли е, че като се прави кардио след дадена мускулна група, гориш основно нея ( например си правил гърди => чистиш основно тях )
И ако е вярна тази логика ==> преди кардиото да се направи корем ( тъй като тфа ми е целта за изчистване ) :? Какво мислите ?

Не е вярно. Има частица истина, но не точно. Ето, прочети тук - http://www.bb-team.org/articles/1117_tochkovata-reduktsiya-mit-ili-realnost#axzz1Dx7nXpln .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1