04.02.11
14:40
Значи ... аз съм 180-181 см висок и април правя 24 години (баааа ... кога станаха толкова бре )
Напоследък все по - често попадам и се зачитам в нета в статии с упражнения и техники за порастване на височина, без значение възрастта. Та въпросът ми е : някой пробвал ли е, интересувал ли се е и изобщо, ако някой знае нещо по темата, моля да пише.
Благодаря предварително !
04.02.11
15:58
Аз само да питам - при условие, че си 181, за какво ти е да растеш още !?
Не знам дали ще стане, но може да правиш тия упражнения дето от тях се синтезира повече тоя прослувут разтежен хормон.
Няма да стане. Има едни инквизиционни разтягания, но доколкото съм гедал по филмите...боли.
казано от Стоянчо на 04.02.11, 16:03:
Няма да стане. Има едни инквизиционни разтягания, но доколкото съм гедал по филмите...боли.
Пфф това е някаква нечовешка болка по описанието ... и мисля че те удължава от 3 до 5 см.
Какви са тези разтягания, някой може ли да даде линк с описанието им начин на изпълнение и евентуално видео или снимки?
Поздрави! :)
казано от Miro на 04.02.11, 17:32:
Какви са тези разтягания, някой може ли да даде линк с описанието им начин на изпълнение и евентуално видео или снимки?
Поздрави! :)
При тези разтягания:
1.се чупят костите по краката
2.след това се слагат някакви шини ли не знам как да ги нарека точно и всеки ден се навиват малко по-малко ,но това е нечовешка болка.Няма смисъл за 5см максимум
Е без чупене на кости :D говоря за някакви разтягания, който биха оказали някакъв ефект, дори и 2 3 сантиметра са от значение за мен.
Ми да ви кажа, сега почнах едни разтягания сутрин, мисля да ги правя и вечер... отнема ми по около 30 мин. Почнах преди 4 дни и ако до месец - два няма никаква промяна, ще спра, ако пък има ще пиша.
Продължавай да ги правиш не спирай след първия месец толкова бърз ефект едва ли ще има.За 4 5 6 месеца може и да има малка разлика вече.:)
казано от Стоянчо на 04.02.11, 16:03:
Средновековните изтезания ги споменах на майтап :)
13.02.11
10:24
ае момче.. кажи защо ти е толкова важно да си с 3-4см по-висок да ти кажем, че не си струва и да си легнеш спокоен !
не всеки се примирява с това,че е лилипут с височина 1,67м.
п.с. стига си писал във всички теми.
Тва за лилипута за мен ли беше :P :D.3-4 сантиметра са от значение за мен ако за теб не са това си е твое решение.Някой ако знае някакви упражнения, с който опитва нека да сподели :)
14.02.11
19:09
На мен винаги са ми казвали че баксетбола и лостовете помагали. Такаче тази година ще го пробвам, от пролетта започвам почти всеки ден да играя баскетбол или да вися на лост с тежести на краката (idiot) :D :D. Пък ще видим какъв резултат ще има. Аз сега съм в пубертата и предполагам ще порастна но ще видим, бях чел някъде за известен баскетболист които порастнал с 20 сантиметра на 24-25 години, ще потърся статията и ще я постна.
ЕДИТ: Има и литература по въпроса http://www.growtaller4idiots.com/?hop=axeny
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 14.02.11 19:45.
10 сантиметра за 2 месеца?! И то само за 47 долара! Ами какво чакате, действайте. И споделете после “резултата” ;)
14.02.11
20:51
казано от Петко К на 14.02.11, 20:31:
10 сантиметра за 2 месеца?! И то само за 47 долара! Ами какво чакате, действайте. И споделете после “резултата” ;)
Може би в комбинация с power balanceще те изстреля в космоса... Стига с глупостите надявам се че човека разбра че тая книга наистина е за идиоти ....
Колкото до височината, питах госпожата по биология и тя каза че 80% се определя от гените на човек, за другите 20 не помня точно какво обясни .. :)
Знам я тази книга :D за гените също ми е ясно, но все пак имаме едни 20%, а и не смятам, че 3 4 макс 5 сантиметра са непостижими, не говоря за 10 :D