03.10.10
14:41
Значи тренирак кикбокс понеделник сряда и петък и искам да си уплътнявам времето през вторник и четвъртък ако някои разбира да даде няква програма благодаря предварително!
03.10.10
18:54
без излишни постове моля
казано от plamentigara на 03.10.10, 18:54:
без излишни постове моля
Какви излишни постове, моя ? Имам много приятели, които се занимават точно с този спорт. Много добре знам какви са натоварванията, просто искам да ти помогна, един път в седмицата с базови упражнения е идеално за теб.
04.10.10
14:59
Неделя е изключено трябва ми за вторник и четвъртък само.
05.10.10
12:23
И аз очаквам някой да помогне :)
07.10.10
18:01
16 години,2 месеца стаж,180 см 80 кг а нямам определени цели
08.10.10
07:53
Подготовката на боеца се разделя в три периода
1 Извън сезонен
2 Предсъстезателен
3 Състезателен
През първия период се наблга на силата и издръжливостта.
През втория, на скоростта и въздуха.
И третия се отдава изключително на техника, спаринги, преиграване на ситуации и други такива педерастии.
По начина по който си си задал въпроса, никой няма да ти отговори. Все пак съгласи се, че никой не може да ти помогне за посоката, ако ти сам не знаеш каде отиваш. Консултирай се с треньора ти за примерна програма. Повежечето “old school” треньори отричат щангите и препоръчват само упражнения с лично тегло и свободни тежести.
Тия 2 месеца стаж в какво са ? Във фитнеса или на ринга ? Ако са във фитнеса, приложи програмата, която си следвал до сега.
Поздрави
казано от power_hammer на 08.10.10, 07:53:
Искаш да кажеш подготовката на състезателя!Има разлика.Момчето написа по горе,че няма цели(състезателни или други)Подкреям напълно идеята да тренираш с тежести двата дни.В youtube има много кипчета за кондициони тренировки за бойни спортове.Може да пробваш нещо подобно:
14.02.11
09:41
казано от gigitas на 07.01.11, 19:11:
казано от power_hammer на 08.10.10, 07:53:
Искаш да кажеш подготовката на състезателя!Има разлика.Момчето написа по горе,че няма цели(състезателни или други)Подкреям напълно идеята да тренираш с тежести двата дни.В youtube има много кипчета за кондициони тренировки за бойни спортове.Може да пробваш нещо подобно:
Прав си
15.02.11
15:36
Пламене, интересува ли те още допълнителна програма към кик бокса? Какво точно искаш да развиваш с тази програма?