27.01.11
12:43
Не знам дали това е подходящия раздел за темата ми, но я пускам тук защото е свързана с приемането на добавки за покачвене на мм.
Мисля февруари да правя доста стабилен цикъл. Не съм решил 100% какво ще си взимам, но мисля да включа pink magic, prime, power full, anabolic pump, jac3d, modern bcaa, sizeon max perf, ON gold standard.
Това е сериозен стак, който ще ми повлияе сериозно на тестостерона и искам преди това да се консултирам с компетентни лекари и да си направя излседвания на хормоните. Имам леко акне и по-принцип съм по-окосмен, така че ако има някакъв риск ще се насоча към други добавки. Моля да ми препоръчате човек, който разбира от хранителни добавки, фитнес и е наясно как влиаят на хормоните и човешкото тяло, а също и къде в София мога да си направя необходимите изследвания.
28.01.11
21:20
дай малко информация за себе си също така опит в залата все пак според мен е по добре да знаеш дали ще има смисъл от дадените пари кое да махнеш кое да добавиш :)
На 25 години, 175см, 90кг. Общо имам около 3.5 години стаж в залата, като бях прекъснал за 2 години и сега вече над 10 месеца отново сериозно съм се захванал. Всички постижения, които съм имал от преди са се възвърнали даже са се подобрили. Преди 2 месеца си правих цикъл с креатинова матрица/бца/глутамин/амино/бустер/протеин. Иначе постоянно съм на протеин и бцаа
Тренирам 4 пъти в седмицата (до преди месец - ръце, гръб, гърди, рамо+крака, а сега) 2 пъти гърди, гръб с бицепс, рамо с кака, трицепса е с гърдите, но пак ще се връщам към първоначалната програма тей като за бицепса и трицепса не ми остава сила след голяма група. Ако има нещо др, питайте.
На 25 години, 175см, 90кг. Общо имам около 3.5 години стаж в залата, като бях прекъснал за 2 години и сега вече над 10 месеца отново сериозно съм се захванал. Всички постижения, които съм имал от преди са се възвърнали даже са се подобрили. Преди 2 месеца си правих цикъл с креатинова матрица/бца/глутамин/амино/бустер/протеин. Иначе постоянно съм на протеин и бцаа
Тренирам 4 пъти в седмицата (до преди месец - ръце, гръб, гърди, рамо+крака, а сега) 2 пъти гърди, гръб с бицепс, рамо с кака, трицепса е с гърдите, но пак ще се връщам към първоначалната програма тей като за бицепса и трицепса не ми остава сила след голяма група. Ако има нещо др, питайте.
не мисля, че ще имаш хормонални проблеми - все пак не вкарваш външни хормони в пъти повече от нормалното, а стимулираш максимално собственото си производство. стака е сериозен откъм цифра, но в него няма прохормони, дизайнерски стероиди ... няма нещо, което да подтисне собственото ти производство на някой хормон (даже напротив) .... много ми е интересно къде ще намериш компетентен доктор :)
Ясно, но съм чел, че акне или по засилено окосмяване са дължът на високо ниво на тестостерона или хормонален баланс. Аз не съм чак някоя горила или с надупчено лице и затова исках да се консултирам със специалист, но явно никой не знае. Може би към диетолози? Другия вариянт е към някой професионален културист да се обърна, но знам ли...
Отделно какво ще кажете за стака? В сайта ба usp labs пише, че комбинацията на продуктуте им води до по-добър ефект, но не знам дали няма да ми дойдат множко.
Надали ще се намери такъв лекар. Диетолозите не разбират от добавки, а културистите не разбират от нищо :D Множко ми се вижда всичко накуп да пиеш, раздели на 2 “цикъла”.
29.01.11
14:35
казано от koni на 27.01.11, 12:43:
Не знам дали това е подходящия раздел за темата ми, но я пускам тук защото е свързана с приемането на добавки за покачвене на мм.
Мисля февруари да правя доста стабилен цикъл. Не съм решил 100% какво ще си взимам, но мисля да включа pink magic, prime, power full, anabolic pump, jac3d, modern bcaa, sizeon max perf, ON gold standard.
Това е сериозен стак, който ще ми повлияе сериозно на тестостерона и искам преди това да се консултирам с компетентни лекари и да си направя излседвания на хормоните. Имам леко акне и по-принцип съм по-окосмен, така че ако има някакъв риск ще се насоча към други добавки. Моля да ми препоръчате човек, който разбира от хранителни добавки, фитнес и е наясно как влиаят на хормоните и човешкото тяло, а също и къде в София мога да си направя необходимите изследвания.
Няма да ти стане нищо от стака. Не очаквай твърде много обаче - това са все пак добавки, не стероиди.
най-доброто, което можеш да направиш е да се консултираш с някой наистина добър фитнес инструктор. убеден съм, че няма доктор на който да му изредиш имената на добавките и да му стане ясно за какво става дума ;)
другото, което можеш да направиш, е да си направиш хормонални изследвания и да ги правиш на всеки 10-15 дена, като намериш някой ендокринолог (който е наясно със хормоналния баланс на спортистите) и да ти следи резултатите
29.01.11
17:40
Тези USP labs много нашумяха напоследък :)
До сега съм ползвал OEP и modern bca. И от двата продукта съм адски доволен. Мисля че usp labs вадят само качествени добавки.
Ако някой знае да ми препоръча, къде да си направя хормонални изследвания или добър ендокринолог моля на лични.
Всяка обикновена лаборатория... При нас тестостерона е 8лв
Мнението беше редактирано от to4ka на 29.01.11 20:23.
30.01.11
09:46
Мисля, че говори за изследвания...
Еее тва е, човек се мъчи да помогне, те го хранят..... Или наистина имаш проблем с хормоните и от там с държанието, или сам не си си прочел темата.
30.01.11
12:31
казано от moreol на 30.01.11, 02:48:
И на конските мъде килото е 8лв. Що не ядеш тогава от тях? ;)
ХАхаАХАХХАХХ :D :D :D
то4ка, извинявам се. Не разбрах правилно поста ти. Благодаря за информацията. Ще разпитам.
Ами....
от Anabolic Pump не очаквай много, много прехвален продукт и според мен чиста загуба на пари за такъв прост ефект.
Не знам колко време мислиш, че ще изкараш ама мога да ти кажа, че за цикъла на Prime, PowerFull, Anabolic Pump са необходими 2 кутий и най-големия ефект се усеща на втората. За Креатина също цикала е 2 месеца.
Нищо няма да ти стане това са добавки и единственото, което правят е да повишат собственото ти производство на тестостерон, докато страничните ефекти идват от стероидите, където разликата е, че инжектираш смес, която се обработва от ензимите в хормони.
А по една кутия от prime, power full, pink magic i anabolic pump няма да стане хубав цикъл така ли? А сайз она е 1.5кг което е точно два месеца.
31.01.11
20:43
От 1 опаковка няма да направиш кой знае какво.
Взимаш от всичко,което си посочил по 2 кутии и за около 1000лв , ставаш машина :Д
В крайна сметка реших да направя компромисен вариянт. С един приятел ще си делим 3 кутии.
Т.е. стака става:
1 x size on (май ще е pre-contest)
1.5 x pink magic
1.5 x anabolic pump
1.5 x prime
1.5 x power full
4kg gold standard
150капс universal amino 2700 (толкова е останло :) )
100gr modern bca (толкова е останло :) )
какво ще кажете?
08.02.11
18:06
Аз бих разчитал малко повече на бцаа-то. Колко (пара) ти излизат до тук!?
Малко над 700лв без отстъпката (не включвам протеина, бца’то и аминото, защото вече ги имам). АКо някой знае добри цени да свирка на лични. :)
Ще видим за бца’то. В голд стандарта има 4-5г в доза, а аз пия по 3 дози на ден така че кажи речи 10 грама бца взимам на ден + още 13 в тренировъчни дни мисля че стига. Бих си взел една кутия ама в момента е 70 кинта, което е пладнешки обир в сравнение, че преди си го взех за 48лв. Много са ги надули цените на usp labs напоследък.
Следващия път използвай “редактирай”, а не пускай поредни мнения!
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 08.02.11 19:16.
08.02.11
19:40
Земи едни БЦАА Експрес и си бомба.. (y) няма да ти излезнат много скъпо :)
Някои хора казаха “Не очаквай много”. Е добре де, колко пари трябва да хвърля и за какво, за да очаквам нещо. Аз по-сериозен стан на пазара не съм видял, ако от този не трябва да очаквам много какво остава за другите. Естествено не очаквам стероиден ефект, аз дори не знам какъв е ефекта на стероидите, никога не съм приемал и няма да го направя. Но Все пак тези продукти са доста хвалени и в описанията им казват че се качва доста маса и то чиста. И то дори в описанието само на 1 от тези продукти е такова, а като се комбинират ефекта трябва да е взривоопасен, така да се изразя.
09.02.11
14:21
Абе аз да ти разполагам със стака, се мятам и блъскам кат’ животно.. ще имаш резултати, споко :)
09.02.11
15:14
Маса се прави на маса!Ако ще целият арсенал от добавки на даден сайт погълни ефект никакъв няма да усетиш.Всеки организъм реагира по различен начин на едни и същи добавки.Затова ще получиш от 100 човека 100 различни мнениа.Няма как да разбереш ако не го пробваш сам върху себе си.
Този стак е наистина доста силен. Дори Anabolic Pump + Prime + PowerFULL се продават заедно като т.нар. Asteroid Stack, а ако се прибави и Pink Magic ще стане още по мощен.
Реших да погледна каталога с продуктите на USPLabs в техния сайт: http://www.usplabsdirect.com/catalog/index.php за да видя как точно се пият тези продукти и за колко време ще ти стигнат 1,5 кутии.
Anabolic Pump – по 1 капсула 3 пъти на ден, 15 минути преди хранене съдържащо въглехидрати. В тренировъчен ден най-добре със закуската, пред-тренировъчното и след-тренировъчното хранене. В нетренировъчен ден, преди закуската, обяда и вечерята. Или за една седмица ще ти трябват 3.7=21 капсули. В 1,5 кутии има 1,5.90=135 капсули. Или ще ти стигнат за 6 седмици (и 1 ден).
Prime – по 2 капсули 3 пъти на ден заедно със закуската обяда и вечерята. Приема се 5 дни, след което се почива 2 дни. Или за една седмица ще титрябват 6.5=30 капсули. В 1,5 кутии има 1,5.120=180 капсули. Или ще ти стигнат точно за 6 седмици.
PowerFULL – в тренировъчен ден 1-3 капсули 30 минути преди тренировка и 1-3 капсули 30 минути преди лягане на празен стомах, в нетренировъчен ден 1-3 капсули 30 минути преди лягане на празен стомах. За най-добри резултати се препоръчва по 3 капсули на прием. Пие се 6 дни и се почива 1 ден. Или ако тренираш 4 пъти в седмица ще ти трябват 4.6+2.3=30 капсули на седмица. В 1,5 кутии има 1,5.90=135 капсули. Или при максимален прием ще ти стигнат за 4 седмици и половина. Ако намалиш дозата на 2 капсули на прием ще ти стигнат за 6,5 седмици.
Pink Magic – по 2 капсули 3 пъти на ден с храната, в тренировъчен ден допълнително по 2 капсули 30 минути преди тренировка. Пие се 6 дни и се почива 1 ден. Или ако тренираш 4 пъти в седмица ще ти трябват 4.8+2.6=44 капсули на седмица. В 1,5 кутии има 1,5.180=270 капсули. Или при максимален прием ще ти стигнат за 6 седмици.
Единственото нещо, което ме смущава е че когато четох из форумите за тези продукти, за най-добър резултат се препоръчва прием от поне 8 седмици за всеки един от тях, а за някои и 12.
Ако вече сте закупили продуктите, би ли споделил как точно смятате да ги приемате (по колко капсули на ден от всеки продукт)?
Ако не сте ги купили, обмисляли ли сте да се откажете от някой/някои от тях за сметка на по-продължителния прием на другите?
До края на тази седмица ще ги поръчваме. Не сме обмисляли да разкараме някой за сметка на друг. В началото го гласяхме за по 2 кутии от всичко ама много пари ще дойде. Вярно че няма да има макс ефект но 2 седмици по-малко не е болка за умиране. Очаквам 4-5кг чиста мускулна маса и качване на силата поне с 20% и тези неща да се задържат след цикъла. Разбирасе ще има стабилно ядене, както обикновено с 5-6-7 хранения.
09.02.11
18:18
Братко, предлагам ти да удариш едно дневниче.. дори да е само докато свършат добавките.. искам да следя развитието ти :)
ПП - Само ако желаеш :)
По принцип съм против писането и воденето на записки в стил присъщ за “фитнес инструкторите”. Ако с писане се ставаше як и голям до сега да бях изписал сумати тетрадки. ;)
Не си направя снимки и мерки преди/след и това ще е. Ходя на работа и имам и други ангажименти, не мога да отделям време да пиша какво съм ял колко серии съм направил и колко кг съм вдигал. Ще драскам в темата прогреса и мнението ми в процеса на приемане на добавките.
Увеличение на чистата мускулна маса с 4-5 кг. за период от 6 седмици и нейното трайно задържане, съчетано със запазване на същия процент телесни мазнини е добро постижение дори за стероиден цикъл. Все пак дори и добри, това са добавки и не трябва да се чакат чудеса.
Писах си с един пич от usplabs forum. Той ми каза че powerfull и max perf не се комбинирали много добре, защото в max perf имало много въхлехидрати и ми каза да го сменя с pre-contest. А от бг един дистрибутор ми казва, че anabolic pump не се комбинрал добре с max perf, имали подобно действие/цел и anabolica му се губело смисъла. WTF?
Навсякъде пише, че комбинацията на продуктите на usplabs води до по-добри резултати, а пичовете от форума ми отговарят да съм ги взимал едно по едно. Накрая ще им тегля една майна...
14.02.11
17:17
Бухай ги всичките на веднъж :D
От утре го почвам стака :P. Взех си:
1.5 x pink magic
1.5 x anabolic pump
1.5 x powerfull
1 size on pre-contest
Ще започна с anabolic pump и след седмица ще добавя powerfull и още след 1 седмица pink. Size on’a го почвам веднага и постоянно докато свърши.