15.02.11
16:14
Абе почнах бета-аланин и си резгам нетренировъчните около 6 грама, тренировъчните по 3 след тренировка щот уш в интра продукта има некъв бета аланин ли незнам и аз :D Та боцкането го усещам главно по гърба и циците, но нещо почна да ме сърби един татос на ръката и леко се поду на контура, а е на около година вече та му е късно за инфекции и подобни та се чудя да няма нещо общо с бета аланина... разбира се има го варианта и някакво насекомо да ме е ухапало :D Идеи някакви ако имате от какво може да е споделяйте, а знам че е най-добре да ида на дерматолог та тоя съвет го спестете.
15.02.11
16:21
Възможно е да има нещо общо. Кога се появява сърбежа и след колко време изчезва? Как точно приемаш посочената доза - наведнъж ли? Ако е наведнъж, раздели я на по-малки части или я приемай с повече вода, или пък я пий не не съвсем празен стомах. Не знам кой интра-продукт ползваш, но не съм виждал такъв с повече от 1.6 g бета аланин в доза по етикет (много продукти крият количеството в патентована смес, разбира се).
15.02.11
16:35
Сърбежа е главно като стана от сън. Бета аланина в нетренировъчните го пия сутринта 3 грама и след 6-8 часа още 3. Интра продукта е ИнтраБолик, а нали като го приемаш с интраексел се пие само 1 доза след тренировка, а той си е баш бета аланин. Сърбежа първия път като се появи седя сигурно 3 часа. Сега само като го пипна ме сърби леко татоса, но седи леко подут от едната страна. Аз го бях чесъл на сън та е вариант и от това да седи подут защото май доста грубо съм го чесъл.. Като цяло контура и преди си седеше по напред, но не толкова.
П.П. Бета - Аланинът е на примафорс.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 15.02.11 16:36.
15.02.11
16:49
IntrAbolic съдържа 1.6 g бета аланин в доза и съответно в тренировъчни дни общото количество ти става 4.6 g, а в почивните - 6 g. Опитай да разделиш дозата на 3 части (например сутрин, по време на тренировка и след тренировка). Наблюдавай го тия дни и виж дали ще има ефект. Не разбрах IntraXCell пиеш ли или не.
15.02.11
16:52
Не. Пия чист бета аланин на примафорс , просто логиката за приема му си вадя от препоръчания приема на интраексел и интраболик защото интраексела е бета аланин на практика. Ще пробвам начина на прием който предлагаш, мерси за помощта. :)
15.02.11
17:02
Точно така, смятай и бета аланина от интра-продукта. Аз бих направил следното - в тренировъчни дни ще пия 2 g бета аланин сутрин, доза IntrAbolic по време на тренировка и 2 g бета аланин след нея. В почивните дни ще пия 3 пъти по 2 g бета аланин. Разтваряй го в повече вода - 200-250 ml примерно. При мен параестезията се усеща около 15-20 минути след прием на поне 2 g бета аланин и след още толкова отминава (в момента пия същия). Интензивността й зависи от дозата на добавката и водата - колкото по-голямо е количеството бета аланин и е разтворено в по-малко вода, толкова по-силно е усещането.
IntraXCell е нечовешки скъп бета аланин. :)
15.02.11
17:14
Мда за 200 милиграма измислици 50 лева отгоре :D Чел съм, че ако пиеш бета аланин преди лягане не ти е толкова пълноценен съня и за това избягвах да разделям приема на 3, но ще пробвам така да видя как ще се чуствам. При теб забелязал ли си проблеми при вечерен прием ?
15.02.11
17:40
казано от everytime we touch на 15.02.11, 17:14:
При теб забелязал ли си проблеми при вечерен прием ?
Не, определено не мисля, че бета аланинът ми влияе върху съня. Пия 3 g по време на тренировка, а тренирам от 19 до 21 часа. :)