14.05.04
20:31
Вижте какво си купих от един магазин за хран. стоки.
Соев протеин :
Това е високо прочистен изолат с подчертани функционални свойства,произведен по класическа технология.Продукта е на прах с неутрализиран вкус и без мириз. Има пълна разтворимост във вода при съотношение 1/5 с нисък вискозитет.Напълно заменя месото по съдържание на белтък. Емулгира мазнините. Съдържание на белтък 85-98%.
Това го пише на опаковката. Друг е въпроса да ли е вярно, но да приеме че е така!
Това добре ли е в период за маса.ако взимам по 10гр сутрин и 10гр. преди лягане? КОлко бързо се усвоява от организма? какво означава “емулгира мазнините” ? Изобщо дайте ми колкото се може повече информация за този соев протеин
Пич, това че си го купил от хранителен магазин ми подсказва, че най-вероятно е от соевия протеин, който го слагат в колбасите, а това далеч не е най-добрия избор. Освен това, 10 грама за една доза са крайно малко според мен...
По 10 грама взимай само ако тежиш 10кг :D ! Абе човек, сложи си поне две супени лъжици (30гр)! Мисля, че не е лошо нещо!
14.05.04
21:55
Значи соевия протеин поправям се е взет не от магазин за хран. продукти , а от магазин за диетични продукти само!
14.05.04
23:15
spred men e nai dobre da si gu pii6 predi lqgane kum 3-4 supeni lujici da ima kakvo da usfoqva6 dokato spi6 :wink:
14.05.04
23:55
така мисля да направя. Но ще го бъркам с паница млеко защото иначе не се понася !