Извара "Родопея"

16.02.11
12:25

Здравейте,
Някой ял ли е от извара “Родопея” от суроватка, и какво мислите за нея?

16.02.11
19:46

От седмица ям само нея и мога да кажа,че не съм ял по-вкусна досега от нея много ми харесва

16.02.11
20:21

И аз хапвам главно от нея,вкусна е,не е мазна,ама за протеините нз...имайки предвид цената-1.45 за 300гр,дано да е качествена:)

Аз от 1 седмица съм на насипна извара. 2лв. = 1кг. Оферта та дрънка :D A “родопея” не съм опитвал, но ще се постарая да го направя, след като толкова я хвалите :)

23.02.11
21:23

Здравейте!За да не отварям нова тема реших да задам въпроса си тук.Проблем ли е,че всяка вечер консумирам по 250gr. извара с кофи4ка кисело мляко 400gr.?Притеснявам се да не идва твърде много,защото изварата,която взимам е на Miltex бомбички 250gr. и не върви да ям само 200gr. и т.н и направо изяждам по една бомбичка на вечер преди да легна и да гледам нещо в леглото.

Няма проблем. Обикновена храна си е, която не съдържа нищо вредно. Та даже е полезна. Аз от 4 месеца консумирам всяка вечер (с малки изключения) по 200гр. извара и нямам никакви проблеми :)

23.02.11
21:30

Благодаря за бързия отговор! : )

23.02.11
21:30

В “Европа” има някаква извара, 2 лв/кг, но е с вкус точно на истинска извара. Може би си е точно това, тя по толкова си върви и истинската.

26.02.11
18:33

junkhead може ли да ми кажеш къде е този магазин “Европа” не е ли в младост близко до kaufland, на една спирка където спират 88 и други рейсове? Благодаря предварително! :)

26.02.11
20:52

Аз взимам от този в Дружба 1 :) Може и в Младост да има, не знам.

26.02.11
21:21

И аз сега съм на тази от Европа,ама е на промоция-от 2.70 на 1.89….на Леново пише,за мазна-и тя не е,ама за др показатели...
Със сигурност е нискокалорична и не ми влияе на кг-то,може би не е блъскана с нишестета:),защото преди като хапвах плодове(въглехидрати)преди лягане,на същите ккал се усещаше;)
Оферта си е,само внимавайте,че от тази верига съм попадала на вкисната(въобщте от насипните им работи-сърца-евтини,ам мърша,хех,..изядох ги ,де),беше най-скъпата насипна Родопея-мн суха...мн добра,ам кой ти я купува на 3.29…разваля се
Поискайте да опитате-срамно няма,аз съм свита,ама на майка ми не са правили проблем;)

26.02.11
21:44

Изобщо не е срамно аз винаги питм дали мога да опитам изварата понеже и аз съм попадал на боклуци.Аз купувам Олимпус от кауфлант ако има насипна вземам от нея мн е хубава 3.60 лв/кг а повечето пъти няма и взимам в кутийки пак на Олимпус но тя излиза много неизгодно 2.44 лв при положение че кутийката е 400 гр.Но и двете си заслужаат пробвайте ги и пише,че са обезмаслени.

26.02.11
21:53

Ами тази на Олимпус сигурно е качествена,скъпичка е,ама не ми допадат съотношението п/м/в(не помня точно,ама по-мазничка,с по-малко протеини,нз),но по -добре от тези насипните сигурно,все пак:)

10.03.11
11:17

аз от била съм си зимал 3оо гр. за 2.50 само че неможах да я изям много е гадна !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1