Не качвам ?

ED

14.02.11
17:29

Здравейте, значи от сряда почнах да пия гейнър и креатин, гейнъра по 2 пъти на ден, креатина по 1 път, креатина го взех за 50 лева, гейнъра за 70, мисля, че са добри ( демек ги пия от 6 дни ) и не съм качил нито 1 кило, а за 1 месец ми казаха, че ще кача поне 4-5 кила, ходя 3 пъти в седмицата на фитнес, в нас като се сетя си дигам гирички, права коремни и лицеви. Обаче сегаа като дойдоха по - топлите дни и на ден по 4-5 часа г/д ритаме и аз мисля, че от ритането не качвам, сега ще спра за 1 месец и ще видя дали ще има разлика, ям по 5 пъти на ден, понякога като имам време и по 6, ако не кача съм си преебал парите .. също така един приятел ми вика, че лятото е бил към 50 кила, почнал е да кара колело всеки ден по 1:30 - 2 часа свалил е до 45 кг и после за 2 месеца като продължил да кара е качил до 58 кила, това възможно ли е, каза ми, че е с бърз метаболизъм, защото като яде, качва 1 кило и после бързо го топи ..

14.02.11
17:48

казано от Edu на 14.02.11, 17:29:

( демек ги пия от 6 дни ) и не съм качил нито 1 кило..

Е изчакай няма да стане от 1вите 6 дни, а тоя твоя приятел по 5-6 кг на 1 ден може да качва, значи 5-6 пъти в деня яде 5-6 кг :Д :Д, защо си си дал парите, вместо да го питаш как точно става...

ED

14.02.11
18:02

Не ти не ме разбра .. един друг фр ми каза, че ще кача 4-5 кг. поне от добавките и аз мисля така, защото доста хора ми ги препоръчаха, това ми е първия въпрос, след 1 седмица ще видя ли разлика, 2 - рия въпрос ми е от колелото качват ли се кила, нали  ви казах.. един фр кара колело по близо 2 часа на ден ако не и повече, и беше 50 кила, от 50 свали на 45 и после пак от колелото за 2 месеца е качил до 58 ..

Първо, от това, че пиеш добавки не следва задължително да качваш маса. Преди да ти казвам, къде да си търсиш грешките, изчакай да мине 1 месец и тогава виж дали си качил. Добавките малко подпомагат процеса и вместо да качиш 2кг., можеш да качиш 3. 4-5кг. са много само за 1 месец. Е, освен ако не тренираш от 1 месец. :) Тогава е възможно да ги качиш. Не може да очакваш да качваш повече от 2-3кг. мускулна маса на месец. Всичко над това най-вероятно идва от мазнини, вода, гликоген и т.н. Та, за тия няколко дена няма как да има разлика. Дай си време ;) Кажи от колко време тренираш, как тренираш, как ядеш, за да преценим нещата по-добре. А за въпроса с колелото - няма как да стане. Евентуално може да е качил мускул в краката, но ми се струва малко sci-fi при факта, че кара час и половина, а дори и да е качил мускул, то ще е 2-3кг., но чак пък 10кг....леко е послъгал. Може да е качил 10кг. понеже е ял като прасе, тренирал е нещо друго, но от каране на колело по час и половина вероятността да стане е 5%, ако не и по-малко. :)

ED

14.02.11
18:37

Пич тренирал съм 4 години плуване, 2 футбол, 2 месеца близо фитнес .. ще ги кача ли :D

казано от Edu на 14.02.11, 18:37:

Пич тренирал съм 4 години плуване, 2 футбол, 2 месеца близо фитнес .. ще ги кача ли :D

Не разбирам какво точно искаш да кажеш :) Плуването и футбола са два различни спорта, които използват различни части на тялото, различни движения и т.н. Казах, че може да качиш 2-3кг. чист мускул като за твоя стаж, но всичко е прекалено условно. Ако искаш ще ти дам адрес на една врачка да ти каже тя, защото ти ни поставяш въпрос точно като за врачка ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.02.11 18:43.

14.02.11
19:48

абе на момчето са му казали ,че за 120лв за един креатин+гейнър ще стане батка като по кориците , ще изкара пресата и бицепсите , не схванахте ли . сега това не става и бие алармата ... най вероятно не яде достатъчно , не може да сметне енергоразхода и съответно хранта идва малко въпреки многото на брой хранения .. това че ядеш 5-6 пъти нищо не означава. какво ядеш мериш ли грамажи или караш ей така на око .. няма начин да ядеш достатъчно и да не качваш , било мазно или мускул . отделно  сам по себе си един гейнър е възможно най лошата и неоправдана покупка на някакъв вид добавка

казано от CheFolino на 14.02.11, 19:48:

абе на момчето са му казали ,че за 120лв за един креатин+гейнър ще стане батка като по кориците , ще изкара пресата и бицепсите , не схванахте ли . сега това не става и бие алармата ...

Ясно де, но ако всеки го подминава и не се опита да му помогне по някакъв начин...затова с по 1-2 изречения всеки може да му каже как стоят нещата, нали така? Не всички сме се родили научени, а процеса е един и същ...или проба-грешка, или някой ти казва какво, как и защо ;)

ED

14.02.11
23:10

Ям си много добре .. по 5 пъти на ден, понякога и по 6, обаче като ям по - толкова пъти на ден и трупам повече в корема и съм станал с бирено коремче :@

15.02.11
09:16

остави засега бройката хранения и напиши какво си ял ... вчера. къде ще трупаш, зависи от храната ;)
парите за гейнъра ги пиши в графа “загуби” ;)

ED

15.02.11
13:17

И защо да го пиша в графаа загуби :?? .. какво да взимам, имам физическа подготовност, без такива не взимай нищо, просто питам какво по сериозно може да вземам ???? за маса и трупане на кг ?

15.02.11
13:30

казано от Edu на 15.02.11, 13:17:

И защо да го пиша в графаа загуби :?? .. какво да взимам, имам физическа подготовност, без такива не взимай нищо, просто питам какво по сериозно може да вземам ???? за маса и трупане на кг ?

Щотото ти липсват най-елементарни познания, и защото задаваш глупави въпроси! След като си предразположен да трупаш в пояса, каде според теб ще се лепнат въглехидратите от, които основно е съставен гейнъра? Аз ще ти кажа само, че няма да е като мускулна маса. Франко много добре ти каза, че и 20 пъти да ядеш от най голямо значение е какво точно ядеш. И вместо да ни занимаваш с малоумни въпроси вземи почети и си отговори сам.

15.02.11
15:57

казано от Edu на 15.02.11, 13:17:

момче, съвсем сериозно ще ти го кажа - за да качиш маса ти трябва ХРАНА!!!! с прахчета и хапчета, но без храна, не се става голям!

15.02.11
22:51

Защо пък нямало как да стане за 6 дена да качи поне 1 кг.Аз като наблегнах на яденето(не говоря за мазни работи,сладки изделия и т.н.)качих без никакви добавки за 1 месец 5-6 кг.Вярно,че качих и леко в корема,но няма как.Аз бях същия като теб-уж “ям” и се чудя защо не покачвам маса.Сигурен съм,че от тези 5 или 6 яденета на ден само две,три от тях са ти истински(през другото време ябълки и банани).”Мъскай” яко пържоли... :)

ED

15.02.11
23:07

Чел съм статий какво трябва да ям и се храня както трябва, питах ви също така това за колелото вярно ли е и по - натам какви по - сериозни добавки за маса да взимам, храня се добре, но и с храненето качих кг. обаче в корема станах като прасе, ама наистина като прасе, знам какво се яде, вие ми отговаряте савсем друго :@

Ок, да направим така. Напиши си години, ръст и килограми. След това напиши какво и по колко от него си ял последните два дни и горе долу какво си ял последно време...

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.02.11 07:43.

ED

16.02.11
16:43

На 14, ръст преди 3-4 седмици беше 167 някъде, кг 58 вече, качих близо 2 кг. Днес сутринта ядох един хот - дог, после като се прибрах ядох 3 бутчета, после изчаках малко, взех си гейнъра, правих упражнения с нас ( за всичко ) защото след малко излизам и нямах време за фитнес, след упражненията ядох месо и картофи, по време на упражненията пих 1 литър вода близо, след това си взех гейнъра и креатина и ядох 2 яйца, това е за сега

Добре се спряваш засега. Смисъл докарваш го откъм калории. Засега ти се събират най-много към 2000 калории, ако до преди да си легнеш хапнеш още 1-2 пъти ще закачиш към 2500 калории, въпреки, че това ти е КБ, пак са добре нещата :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.02.11 16:55.

ED

16.02.11
20:23

Ахам, добре .. :)) .,. а можете ли да ми дадете линкове как да се набирам за рамо, гърди, гръб и бицепс, ако може и други видове набирания добре ще е, в нас правя лицеви, коремни и дигам гири и мисля като си направа лоста за набиране, да си взема една лежанка и в нас да тренирам, защото фитнеса ми е мн далече, а и ако си взема уреди ще си избия парите, добре ли ще е ?

HE

16.02.11
20:30

казано от Edu на 16.02.11, 20:23:

Ахам, добре .. :)) .,. а можете ли да ми дадете линкове как да се набирам за рамо, гърди, гръб и бицепс, ако може и други видове набирания добре ще е, в нас правя лицеви, коремни и дигам гири и мисля като си направа лоста за набиране, да си взема една лежанка и в нас да тренирам, защото фитнеса ми е мн далече, а и ако си взема уреди ще си избия парите, добре ли ще е ?

И очакваш по този начин да качиш килограми? Със същия успех чакай и Дядо Коледа! :D
И храната ти е доста далече от “правилно хранене”. Оправи си храненето, тренировката и тогава посягай към добавките. Иначе чакаш дядо Коледа да ти ги донесе тея 4-5 кг. или там по 1 кг. на седмица :D

п.п. Казали са ти, че ще качиш 4-5 кг. за месец от добавки, а аз ако ти кажа, че великденския заек снася боядисаните яйца и, че мога да говоря с животните?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.02.11 20:32.

ED

16.02.11
20:38

Това попитах ! - Ахам, добре .. ) .,. а можете ли да ми дадете линкове как да се набирам за рамо, гърди, гръб и бицепс, ако може и други видове набирания добре ще е, в нас правя лицеви, коремни и дигам гири и мисля като си направа лоста за набиране, да си взема една лежанка и в нас да тренирам, защото фитнеса ми е мн далече, а и ако си взема уреди ще си избия парите, добре ли ще е ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1