Колко време да ползвам тази програма?

Въпроса ми е, че реших да започна тази програма—http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzzkyl3NzJLt , защото от началото се метнах на една която е за хора с опит над 6 месеца, а разбрах, че първо е най-добре да поставя основите и после да градя маса върху тях, по друг начин не може да стане.. Въпроса ми е колко време мога да ползвам въпросната програма и след това да търся нова?

:)

16.02.11
20:37

..Почивайте до две минути между сериите и до три минути между различните упражнения. Използвайте тази система месец, месец и половина, докато укрепне вашата мускулатура, след което преминете на програма за по-напреднали, която ще намерите в електронното ни издание.

Не съм погледнал за което се извинявам, мерси много. :)

ED

16.02.11
21:10

Заглавието на статията е “Качвайте маса веднага след 4-тата седмица!”, ти колко време си ходил на фитнес, ако сега почваш не се мятай на тази програма.

Ами аз ходя, но не съм редовен, правя гърди и бицепс главно, всеки ден в нас правя лицеви, набирам се, кофички, и мисля да почна да стана редовен да си ходя вечер след училище, защото сутринта съм на тренировки по футбол и мисля, че ще е добре да почна с нея, тъй като не съм абсолютен новак?

Данка, карай малко по тази ако искаш http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti , колкото да влезеш в ритъм и форма и после се пускай по тази дето си дал :)

Значи, един месец по нея и след това да карам още месец, месец и половина по тази която сам дал? :)

Да, нещо такова. :). После може да започнеш някаква програма с базови упражнения, но като направиш 2-3 седмици на тази направи нова тема да ти помогнем. :)

Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 16.02.11 21:36.

Добре след 3 седмици ще драсна пак, благодаря много! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1