16.02.11
16:57
от къде мога да си закупя мерителна лъжица ?
Всеки продукт си върви с лъжичка, с изключение на някои креатини. Каква ти трябва ?
казано от korpusito на 16.02.11, 17:03:
Всеки продукт си върви с лъжичка, с изключение на някои креатини. Каква ти трябва ?
Здравей
значи аз не казах, че трима си цепихме един протеин и сега двама остават без мерителна лъжица, ако някой знае къде ги продават.Трябва ми да е от 30 гр. това ми е дозата.
А сетих се още едно въпросче.
Като ни донесат протеина той е 10 либри (4540 гр) и трябва да измисля нещо (буркан ли нещо такова) където да го съхранявам там без да се развали (да не влиза въздух, защото можело да се развали или се бъркам).
Ти твоята част ще я изпише толкоа бързо.че едвали ще има време да се развали.
Няма как да си купиш мерителна лъжица,всяка пудра е с различна плътност и спрямо това е съобразен и обема на мерилката.
Все пак това е протеин няма значение ако пиеш малко повече,или малко по-малко.
Намери някой приятел който му е свършил да и я пази да ти подари,аз колко съм изхвърлил.
А за съхранение идеалният вариант е буркан от друг протеин или добавка достатъчно големи.
Ако си от София мога да ти подаря и лъжица и буркан.
казано от Biad__ на 16.02.11, 17:18:
Ти твоята част ще я изпише толкоа бързо.че едвали ще има време да се развали.
Няма как да си купиш мерителна лъжица,всяка пудра е с различна плътност и спрямо това е съобразен и обема на мерилката.
Намери някой приятел който му е свършил да и я пази да ти подари,аз колко съм изхвърлил.
А за съхранение идеалният вариант е буркан от друг протеин или добавка достатъчно големи.Ако си от София мога да ти подаря и лъжица и буркан.
не съм от София, и аз се сетих за такава кутия, но в момента нямам защото креатина не ми е свършил.
16.02.11
17:39
Все е едно в какво ще го съхраняваш, и в буркан да е нищо няма да му стане. За лъжицата най-добре намери някой със същия протеин, който си я пази. Не знам дали на някой ще му се занимава да ти праща по куриер евентуално, но можеш да намериш и човек от твоя град... Може да кажеш какъв е протеинът и откъде си за целта :)
За кило и половина протеин няма файда от толкова маневри :D Джасай си 3-4 супени лъжици и това е. Относно съхранението- и в плик да го сложиш в шкафа, нищо няма да му стане.
супена лъжица ми се вижда много, чаена може и е по-добрия вариант
Мнението беше редактирано от Dragshan на 16.02.11 23:28.
момчета намерих си лъжицата от креатина която е 5 мл само че не знам 1 мл. колко гр. трябва да знам колко 30 гр. колко мл. са?
16.02.11
22:20
казано от Biad__ на 16.02.11, 17:18:
Ето тук съм ти цитирал колегата, който по-точно нямаше как да го каже!
Защо се хабиш да мериш тая и оная лъжици? Праскаш по две супени лъжици и си готов.
значи вземах си мерителна лъжица но не знам дали е 30 или 40 гр. на дъното пише 75 CC
17.02.11
16:05
Това е чудесно! Хайде сега прочети отново, но този път МНОГО ВНИМАТЕЛНО мнението на Biad__ в тази тема и да я приключваме.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.02.11 16:06.
много добре съм прочел и разбрал коментарите на всеки един, но това не ми помага как да си пия протеина ако ме разбираш.
17.02.11
16:27
Никой тук не може да ти каже колко тежи протеинът от бурканчето ти, който събира точно в ТАЗИ мерителна лъжица по споменатата от Biad__ причина. Не съм сигурен, че ме разбираш.