Протеин + Азотен буустер

16.02.11
16:15

Здравейте , спрял сум се на тези продукти
1: Scitec 100% whey protein professional
2: Scitec hot blood
Избирам тях тъйкато не разполагам много финанси а и при това прочетах че са доста добри.Така а въпросите ми са как да ги приемам заедно и кои вкусове бихте ми предложили от личен опит.Благодаря

Темата беше редактирана от Здравко Чанев на 16.02.11 16:16.

АН

16.02.11
16:29

На 16 години не ти трябват такива работи.

16.02.11
16:30

hot blood би трябвало преди тренировка да се взема. (20-30 мин)
Протеина си е протеин - този конкретно веднага след тренировка и тъй като спомена за финансите не го вземай в други часове.

Така на 17 години сум даже кум 18тата. Мерси за отговора относно приемането а сега ако ми кажете и мненията за вкуса ще се перфектни.На кой вкус да се спра.

16.02.11
16:46

Ако ще пиеш само една добавка към протеина, нека да е креатин. Само от азот файда няма.

16.02.11
16:56

Сългасен съм с колегата горе, вместо Hot Blood—> Crea Bomb. Креатинова матрица на сайтек, посочвам нея поради близката им стойност със хот блъда и споменатата лиспа на много финанси от теб :)

Мерси и отново отсно вкуса на Сайтека какъв да е.

АН

16.02.11
17:16

казано от Здравко Чанев на 16.02.11, 16:35:

Така на 17 години сум даже кум 18тата. Мерси за отговора относно приемането а сега ако ми кажете и мненията за вкуса ще се перфектни.На кой вкус да се спра.

Даже и на 20 няма да има смисъл от приема. Вземи прочети тук-там за какво иде реч. Пределно ясно ни е, че искаш да качиш 5 самта на ръката...

Окей. Мерси за отговора.Чакам мнения за вкуса

16.02.11
18:30

От мен отговорът би бил такъв: Ако нямаш финансовата възможност редовно да си купуваш протеин, другото не е толкова важно, то по-добре не си купувай и тая кутия. Нито ще станеш по-голям с 1 кутия, нито нищо. По-скоро инвестирай и малкото в истинска храна.

Така храната ми е перфектна. Имам финанси и не спирам да си взимам кутии просто се интересувах от вкуса от който сте останали доволни. А вие ми наспамихте 100000 мнения.

17.02.11
14:53

Вземи Ягода с бял Шоколад или Шоколад с Лешници ! Не съм ги пил,но един приятел е доволен от тези вкусове

AZ

18.02.11
16:58

Бананът е страхотен!

А тогава стак от Hot Blood + Crea Bomb как ще трябва да се приема ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1