17.02.11
17:17
Здравейте,занимавам се с боен спорт, тренировките са високо интензивни и ми спират тока.. Взех си БЦАА и сега се чудя дали да си взема Кре-алкалин.. обаче се притеснявам да не се дехидратирам от него,понеже прегрявам много на тренировка и понякога продължителността и е до 3 4аса,Та подходящ ли е кре-алкалин-а за подобен тип тренировки.. или по добре да взема монохидрат?
Няма проблем да си вземеш кре-алкалин, по-добър вариант е от монохидрата. Въпреки че за твойте цели, едва ли точно креатин е най-удачния избор.
17.02.11
17:48
И аз разчитам на бцаа и кре-алкалин като енергетици.. питал съм шефа в залата и казва, че за по-дълги тренировки не трябва монохидрат.. може би бета-аланин, но в моя има азотна матрица и малки дози аланин :)
Едит:
Вещества, които биха му помогнали са: Инозин, Пируват, Кофеин, Л-карнитин, Фосфатидил холин. Комбиниран с тях, Бета-аланинът също ще допринесе за намаляване на умората.
Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 17.02.11 20:38.
17.02.11
18:00
Кре-Алкалина го усещам перфектно по време на тренировки по боен спорт. По бавно се изморявам. Бих ти препоръчал и бета-аланин.
17.02.11
19:02
бета аланин съм пил,но не ми действа добре на нервната система.. по цялото тяло ме побиват тръпки и се чуствам все едно съм изпил 5 кафета едно след друго и всеки момент ще припадна.. даже имам в момента около 120 капсули,но няма да го използвам,така че ако някой от Бургас има желание да го пробва,може да ми пише,да му направя един подарък :)