17.02.11
18:38
От както съм почнал сериозни тренировки, единствено гърдите не са ми се развили... До сега съм тренирал така: първите 2 седмици правих кръгови, след това 1 месец на класически сплит и след това пак 1 месец кръгови. После правих 2 месеца сплит в който гърдите се тренираха 2 пъти в седмицата (имаше лек ефект) и почнах 5@5, но затвориха злата и го спрях. Сега в домашни условия ако правя 10@10 за гърди 2 пъти в седмицата ще има ли желания ефект. На ден изяждам половин хляб пълнозърнест хляб и минимум 2 пиилешки пържоли, чат-пат някой дюнер, чипсове вафли и т.н. не ям. Ето малко снимки да видите положението:
Темата беше редактирана от boika на 17.02.11 19:53.
А снимката на профила от каде я вадиш тая ръка ве? Може да е генетично- на мен например ми вървят гърдите много ама ръцете слабо :(
Ръцете винаги са ми вървяли, снимката на профила е след тренировка за ръце и бяха напомпани и за туй изглежда толкова голяма. Краката и те ми вървят за месец и една седмица от 51 на 60 санта станаха, само тия шибани гърди не вървят :@...
17.02.11
19:18
9см на крака ( 18см на двата ) за 1 месец ?! човече това са сигурно 20кг отгоре мускулна маса бе сигурен ли си какво говориш ?!