16.02.11
00:30
Обмислям няколко варианта да започна постепенно вдигане на силата и масата,имам планове след 2-3 месеца да направя по-сериозен и пълноценен стак,но имам известни колебания,някое друго мнение би било добре дошло.
Протеина си върви,а ето и между какво се колебая,първия вариант е :
1) Lg science natadrol + ZMA
2) Anabolic xtreme carnobolic
3) Now creatine monohydrate
Другите опции :
1) Muscle Warfare NMDA/Pink Magic + креатин
2) IntrAbolic + IntraXCell/Anabolic xtreme carnobolic + Scivation Xtend
Мисля си че най-добре ще е да заложа на pink magic когато дойде време да отделя повече средства,но от друга страна не ми пречи да повторя ако съм доволен :)
16.02.11
00:55
Тея прехвалени тестостерон стимулатори като pink magic освен за повишаване на либидото, за друго не съм сигурен че помагат. Ама нека който ги е пробвал да каже :)
16.02.11
10:24
казано от mantodeus на 16.02.11, 00:30:
2) IntrAbolic + IntraXCell/Anabolic xtreme carnobolic + Scivation Xtend
Не съм ги пробвал, но отзивите за ИнтрАболика са много добри. Но Екстенда го замени с нещо друго, защото имаш вече за по време не тренировка зоб.. бцаа или нещо друго.. :)
казано от PullTheTrigger на 16.02.11, 00:55:
Тея прехвалени тестостерон стимулатори като pink magic освен за повишаване на либидото, за друго не съм сигурен че помагат. Ама нека който ги е пробвал да каже :)
Помагат и още как,даже тва за либидото е на последно място.
казано от PullTheTrigger на 16.02.11, 00:55:
Pink-а може би не е лош продукт,но като позагледах съставките за 130 лв вътре има 3 билки,за които не можах да намеря точни изследвания дали имат пряк ефект върху повишаването на мускулната маса и силата - ето едно интересно ревю http://supplement-geek.com/pink-magic-does-it-raise-testosterone/
Мисля да пропусна самостоятелната употреба,може би работи продукта,но определено трябва да се стакне с нещо.
Аминокиселините може да ги заменя с комплексни,не е такъв проблем.Като цяло разчитах,някой да изкаже лични впечатления дали е доволен от споменатите продукти,сигурен съм че във форума има хора,които имат какво да кажат за тях :)
Не си купувай Натадрол-а, ефект 0.. дори бих казал, че от него се чувствах по-зле отколкото на чисто.. изпитваш някакъв неопределен дискомфорт, отмалялост и т.н.
Pink Magic е само една ефектна опаковка, скъпо.. без реално действие!
Ако имаш възможност и парите не представляват проблем за теб си направи стак от Green Magnitude или Green Bulge + White Flood + Purple Wraath.
И при една сравнително богата протеинова диета.. само гледай за какво иде реч.
Надявам се да не прозвучи като реклама, но продуктите на Controlled Labs са просто извънземни! Те за разлика от Gaspari и BSN, които хвърлят огромни суми за реклама, вкусове и опаковки, работят тихо кротко и създават страхотни продукти, работещи! Но и скъпи за съжаление..
Незнам с колко финанси разполагаш, но аз ако имах възможност много искам да пробвам ето този стак 3-bol-stack на Thermolife. Определено е нещо по-различно и незнам дали тук въобще някои го е пробвал. Друг работещ вариант и то мн добър е стака на MAN - EMP :)
Thermolife стака е много пари, иначе отдавна съм хвърлил око :(
Не знам автора колко пари му се дават и какви добавки е пил досега, аз бих се метнал на VPX или USP стак :P
Ако е за над 200лв - предложените от мен, ако е за около 150лв - предложението което даде korpusito за стака на VPX е много добро :) Разбира се това в комбинация с добър режим и протеин...Инак да се пият креатинови матрици и продукти за трицифрени суми, без достатъчно дневен прием на протеин си е прахосване на пари.
Стака е брутален и съм го пробвал преди 4-5 месеца - доста пари дойде,но го взех от щатите и съм адски доволен.Около 5 килограма чиста маса, които запазих,но за жалост 2-3 пъти ме удря грипа и равносметката сега е 3.5-4кг.Невероятни тренировки и възстановяване,васкуларизацията беше страхотна както плътността и твърдостта на самите мускули.Имаше и осезаемо покачване в силата,което поспадна,но и доволна част се запази - нормално е.Изобщо 3те продукта се допълват перфектно.
Controlled Labs не съм ги пробвал,но има добри отзиви навсякъде,по-нататък ще взема да видя за какво става на въпрос - и те не са никак евтини.
След 3-4 месеца може би ще пробвам Asteroid Stack нa USP или пак Thermolife,но без тест бустера или някаква друга алтернатива.Въпроса е че сега целите ми са други и изискват постепенно следване :) Мисля да започна с чист монохидрат,бета аланин и се чудех за натадрола,но може би ще е интрата - за muscle warfare nmda никой нищо не каза,макар че от прочетеното за продукта досега силно се замислих дали и той си заслужава.И 2 000 лв на месец за добавки да имаш,ако не тренираш отдадено и нямаш пълноценен режим, доникъде няма да я докараш.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 16.02.11 16:31.
Мерси много за инфото за стака на Thermolife. Искам да го пробвам, може би като отида тази година на бригада в щатите, там. Тук нямам финанси за такива стакове. Опитай Controlled labs или погледни стака на MAN -EMP, за него също има добри отзиви. Идеята да почнеш с монохидрат и бета аланин и интраболик, също не е лоша. За Muscle Warfare NMDA нямам опит, чета ревюта както теб и дотам.
@mantodeus Драсни едно ревю ако не ти е проблем :) Няколко реда- кое, колко, как :P
16.02.11
17:58
Да, и на мен ми е интересен стакът на Термолайф... Пък винаги има варианти да ти излезе и по-евтино.
Трябваше да направя ревю,докато го приемах понеже сега ми се губи точно как вървеше прогреса при отделните движения, както и в килограмите - няма да е много изчерпателно :) За дозировката не съм се отклонявал от препоръките:
C-bol 2 пъти по 6 капсули - преди тренировка и след тренировка с шейка
E-bol 3 пъти по 2 капсули - сутрин,преди тренировка и вечер.
T-Bol 3 пъти по 2 капсули - сутрин,1 час преди тренировка и вечер.
Първите 5-7 дена Cbol го приемах всеки ден,2 пъти по 6 капсули - тренирах 5 дена в седмицата.В нетренировъчните също пиех по 12 капсули общо.Следващите 10 дена имах по 5-6 тренировъчни и продължих да го пия по стандартния начин,но в почивните само по 6 капсули.Последните дни само в тренировчни го приемах - това се отнася за креатиновата матрица.С другите две не бива да се експериментира,на мен дозата ми беше добре,но някой може да има нужда от повече.
Увеличих и драстично приема на протеин - с продукт като Ебол се налага,храненето минимум 5-6 пъти дневно.
До първата седмица нямаше кой знае какви промени,чак на втората вече започна да си личи ефекта на стака и “втвърдяването” ако мога се изразя така.
Либидото си беше направо убийствено,тревите си вършат работата и се усеща - ако приемем,че това е признак за повишен тест и от там вече анаболен ефект.
Гледайте да добавите и аминокиселини,аз пропуснах и гледах да компенсирам с храна и протеин,но си мисля,че щеше да е хубаво ако имаше едни Modern BCAA или Xtend.
Фокус,енергия,сила - всичко беше налице.Мисля си,че ми бяха малко само по 1 кутия от двете,150 капсули делено на 6 прави 25 дена - почти месец,но останах с впечатлението,че цикъла трябва да е около 40 дена,това са си мой изводи ...
Цената определено е висока,но бях хванал промоция 100$ общо,за 160$ го докарах до тук + една кутия Levron Formula.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 17.02.11 19:36.
Пробвай Натаболик стака 10 седмици цикъла има доста доволни , иначе от карноболик-а според мен няма смисъл по добре си вземи 1 бета аланин 500 грама на примафорс или на нау и ще пиеш 2 месеца и нещо или интраексел + интраболик + пресърдж
Натаболик не е лош,но има няколко пречки - доста хора се оплакват от често урниране и будене през нощта.От тук следва и умора на сутринта,а на мен ми се налага да ставам доста рано и ако не мога да се наспивам като хората за малкото време,което имам - ясно е какво ще стане,ефекта определено няма да е добър.
Още ми е чудно как може цената му в САЩ да е 80$, а тук да ни вземат направо за балъци и да ни го продават на 300 лева ... както се вика ако не беше жалко,щеше да е смешно.
Можеш ли да кажеш нещо повече за Карноболика и защо мислиш че няма смисъл ?
Горе споменах,че обмислям и Asteroid Stack на USP,но пък като видях,че препоръчват 12 седмичен цикъл,за който трябват общо 3 стака и след проста математика = 750 лв нещо не ме блазни :)
Аз взимам Carnobolic в момента. Приемам го по 6 капсули на ден. В тренировъчен ден приемам 2 капсули сутрин и 4 капсули 45 мин. преди тренировка, а в нетренировъчен ден приемам 3 сутрин и 3 следобед. Винаги го приемам на празен стомах. Приемам го от 19 дни, като започнах на 31-ви януари (понеделник) и ще го приемам още 37 дни, като целият курс ще бъде точно 8 седмици.
Заедно с него обаче приемам и доста други неща (Mass FX, Hard FX, HGHup, креатин алфа-кетоглутарат сутрин и креатин монохидрат след тренировка) и действието им е комплексно.
Това, което при мен лично мисля, че е резултат от приемането на Carnobolic е по-висока силова издръжливост във второто и третото упражнение на някои трипъл серии, които правя. Например за рамо правя неща като вертолет с широк хват + разтваряне на ръце в страни от стоеж + милитари преса от стоеж или повдигане с щанга зад врат от стоеж + разтваряне на ръце в страни от стоеж + повдигане на ръцете напред с дъмбели от стоеж. Подобни работи правя за бицепс и трицепс. За първите три седмици не съм забелязал някакво особено увеличение на силата в първите упражнения от трипъл-сета, но правя повече повторения във второто и третото упражнение.
Няколко пъти съм приемал бета-аланин. Бета-аланинът за мен имаше подобен ефект, но като че ли му трябваше повече време да подейства, поне месец. Винаги взимам бета-аланин заедно с креатин (а веднъж включих и HMB към тях).
Или като цяло моето мнение е че Carnobolic-а върши горе-долу същата работа като бета-аланина, но започва да действа по-бързо и е по-удобен за приемане. За най-добър ефект бета-аланина трябва да се приема по 4-5 пъти на ден.