18.02.11
18:46
Така целите ми са да направя изкарам плочките.Искам да хвърлите едно око на моя хранителен режим.
Закусна - 100 гр. мюсли с обезмаслено мляко (прясно)
2-ра закуска - 1 кофичка обезмаслено мляко + 30 гр. орехи,киши,фъстици (сурови)
Обяд - 200гр. пилешко месо на скара със салата от домати,краставици,зеле и моркови,маруля. + 1-2 филийки черен пълнозърнест хляб,
хлябо може да се замести с 60-70 гр. кафяв ориз ( да хрупа)
Преди вечеря - 1 кофичка кисело мляко + плодове - мандарини,ябълки,портокали
Вечеря - 200гр. пилешко месо или риба + 1 филийка черен пълнозърнест хляб - зависи ако мазнините не се махат спирам тази филийка вечер
Целта ми е да изчистя максимално мазнините по корема, да стегна рацете и т.н
Казаха ми обаче,че като искам да правя релеф и като спазвам този хранителен режим от ръка 33 ще ми падне на 31 някъде,защото искъм релеф и мазното ще се махне.Дали с този хранителен режим ще постигна желаното?Как мислите ?
18.02.11
18:48
ехх.. казвай кила ръст ?
18.02.11
18:56
човече 183см. съм висок,бях 80 кг сега станах 70кг,но въпреки малкото ми килограми имам доста мазно още по корема,дори и рацете ми са още мазни
18.02.11
18:59
кви плочки бе приятел.... хващай някой програма подходяща за стажа ти... махни боклуците от менюто си и яж силна и хубава храна с времето хем ще качиш маса хем плочките ще излязат.... ама тва’ няма да е след месец два ;) тва лято го отпиши пък и ако имаш 25см ръка ква’ полза, че имаш плочки ?!
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.02.11 18:59.
18.02.11
19:03
Някакви други мнения
Според мен е добре менюто, може да добавиш разнообразие някакво (салатки, различни месца, риба, яйца...)
Но задължително тренирай с тежести, за да пазиш мускула.
Разбира се, че е по-добре релеф, отколкото повече маса и мас отгоре й (това ви го казва жена).
18.02.11
22:10
Пропуснах да напиша,че с закуската 100гр. мюсли има и 3 белтъка.Да,напълно си права предпочитам да имам малко мускули,но за сметка на това релефни.Много ми е грозно момче с 40 ръка,но мазна ...нз не мога да го възприема
18.02.11
22:13
то ако става дума има момчета и с 50см релефна ръка : ) )