18.02.11
19:07
Мога ли да попитам ,ако тренирам за маса всеки ден(различна мускулна група) получава ли се претрениране и забавяне на ,разтежа на мускула? Вашите мнения?
18.02.11
19:12
зависи от ген-а,тренировките ( обем,интензивност ), храната .. доста фактори има аз съм тренирал на 5дена и съм имал напредък определено но това незначи, че ти ще имаш напиши каква програма мислиш да използваш, как се храниш и тогава някой ще може да ти каже дали ще претренираш или не... стаж,ръст и тегло също е важно да напишеш... недей просто да задаваш въпрос без информация и отоговор ДА или НЕ също не очаквай
18.02.11
19:27
тренирам през ден http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1EFhPp2ro ям 2 пъти на ден храни съдържащи протеини и въглехидрати ,мисля ,че нямям нужда от повече хранене ,защото съм 1,75 висок ,78кг; тренирам по тази програма около 2 месеца както си трябва ,виждам напредък в големината на мускулите на ръцете и гърдите ,гърбът ми се заздрави и се усеща промяната в силата ; Интензивността на упражненията ми е 2-0-4.Очаквам предложения за ефикасни програми ,както и някои съвети ,благодаря Ви предварително! :)
Мнението беше редактирано от Niki IVANOV на 18.02.11 19:30.
19.02.11
15:23
Може ли някой да ми каже някое по-ефективно упражнение за разширяване на гръб?
Искаш да покачваш мускулна маса, а ядеш 2 пъти на ден храни съдържащи протеин... е няма как да стане.
19.02.11
15:43
Ами да си призная това с храните съдържащи протеини е далеч от истината (написах го просто така макар и да звуче много глупаво) ,най-често ям тестени изделия включващи и млечни продукти(мляко,сирене,кашкавал), ям и различни плодове и зеленчуци. Още съм начинаещ и търся съвети от по-опитните от мен ,моля пишете отговори отнасяще се на конкретните ми въпроси въпросите ми! ;)
Наблягай на белтъчините (протеин), месо,яйца,риба,прясно или кисело мляко,извара,сирене и т.н. Храни се поне 5-6 пъти на ден.
19.02.11
16:25
Вярвай ми добре охранен съм 173см 81кг така добре ли е? И би и ми препоръчал някаква програма за маса (разполагам с 7 дни в седмицата) :)
19.02.11
16:27
http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1EFhPp2ro тази добра ли е? Можете да ми предложите и подобриниа на тази протрама. :) 1000 благодарности
Програмата е добре, но както ти казват храната ти никва я няма. Тя и една позната яде веднъж на ден и е добре охранена, като свиня майка е, но не това е номера. То си е казано какво и как, пък ти ако искаш :)
19.02.11
17:53
Мерси много за съвета! :)
19.02.11
18:02
Тази програма добра ли е за такива с 2 месеца стаж в залата—-> http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1EFhPp2ro или смятате че трябва да тренирам всеки ден по нея(???опасност от претпениране???) или през ден е добре? :)
Трябва да тренираш 3 пъти в седмицата с кръгова програма, включваща базови упражнения.Бахти, как не разбрахте, че няма да качите 20 кила за 1 месец...
Мнението беше редактирано от Нежния на 19.02.11 18:58.
20.02.11
12:25
Спок...аз съм от търпеливите....Би ли ми пояснил кръгова програма с базови упражнения? ;)
22.02.11
21:53
Искам да знам възможно ли е да тренираш всеки ден различна мускулна група (почивка събота и неделя) и да се получи по-добър ефект при покачването на мускулна маса? И бихте ли ми дали една примерна кръгова програма с базови упражнения? Благодарности предварително!!! :)
Мнението беше редактирано от Niki IVANOV на 22.02.11 21:53.