Благодаря за пожеланията, момци! :)
казано от emzo на 18.02.11, 20:30:
Въх Стоянчо, уплаших се, честно !
За тези коне, този разход ако е истина, нямам думи :x
Ще чакам инфо.
Абе знаеш ли кво ми е чудно ? Иска ли разработване или може да си отпуснеш тежкия крак спокойно :D
Moдела е от 2009г нали ?
Код на мотора - CDAA
Относно харченето среден разход ми дава ок.10.5-11л/100 градско, но все пак не е разработена и по-важното е, че я карам с летни гуми (17’), защото с тях я взех, а зимните ги поисках да са 16’ и така в момента нямам джанта за зимните и ако падне сняг, ще си карам стария леон, защото той си е обут :) Но на първа не мога да я натисна качествено, защото тракшъна постоянно се задейства още от ниските обороти поради студения асфалт и летните гуми, та шоуто започва от втора нагоре. Извън града пада на 8л, но трябва да падне с поне още литър и половина. Градското ще се опитам да го сваля на 10л (каталожното 9 ми се вижда нереално ниско, въпреки че TSI технологията уж наистина била икономична). Моделът е преди фейслифта, т.е. да 2009г е.
Относно разработването - принципно ги дават разработени, но пичът от представителството ми каза да я раздвижа поне 500км преди да газя в червените обороти :) От друга страна при наличието на турбо компресор, който дава тяга още от ниските обороти, до червените няма смисъл да се ходи.
П.П. по думите на дилъра спортната генерация и филтри дават още 10 коня над заводските. Но това лично аз не го отчитам...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.02.11 02:59.
World of Warcraft :D Тъз игръ преди месец бях се зарибил да е играя , играх една седмица ии не ми се занимаваше вече :D Неможах и да е разуча напълно. Свалих катаклизъм-а , мързи ме да играя WoW , предпочитам да играя HnS и Jump на CS 1.6 :Д
казано от tra^la^la на 18.02.11, 22:45:
корп не те ли е срам да пъчис мускули във форум за смартфони :D :D
Пъча мускули в сайт за телефони и показвам телефони в сайт за мускули :D Сигурно обаче не съм аз, доста хора ми ползват аватара 8-)
:D :D :D
Някой да ми помогне..търся една песен БГ рап е ..викат нещо- гетто позешънс,мемо..нещо такова и се пее в текста:
Истинският мъж се ражда във война
или си мъж или си мъжка путка
...нещо такова Ако някой се сеща да помага
Знаеш ли таа песен дет се пее ” рам та там тири дум тим там тип ??!”
Миии сещам се за една подобна ма тя е “дим дум там тим дрим там туп дип” :DDDDDDD
Искам да си публикувам рецептата за турбо мощните пържоли на Madboy, ама таа рецепта заслужава да е на главна страница в изданието !!!
Да пише някой модер да си я наготви, и да я публикува ! :D :D Само да не умре от преяждане :D (Напълно съм сериозен!)
казано от bat jica на 19.02.11, 14:19:
Един приятел на лежанката дига 25кг. 81 пъти. Колко трябва да му е макса :D
Между 50 и 60 кг :D
19.02.11
16:15
казано от bat jica на 19.02.11, 14:19:
Един приятел на лежанката дига 25кг. 81 пъти. Колко трябва да му е макса :D
какъв акъл ти трябва за да направиш 81 бройки ... аз макар че тренирам с 90-95кг на лежанката с 25кг на 40тото повторение ще заспя или и аз незнам какво ... може да ми се случи
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.02.11 16:17.
Поради липса на фитнес и големи тежести за момента, трябва да се мислят начини за натоварване :D
19.02.11
16:46
казано от emzo на 19.02.11, 16:32:
Kакъв е ГИ на печена тиква ?
Бях го търсил преди, 70-80 мисля. Бързззо минава.
Съседите пекат тиква, усещам и миризмата на карамелизирана захар и направо откачам :D
казано от Hurricane на 19.02.11, 01:20:
http://www.vbox7.com/play:8d6cbea3
По - интересното е, какво наистина представлява. Щото идеята е да си мислят всички, че е задник или цици, а най-вероятно е нещо друго! (giggle)
Madboy, аз какви пържоли праяяя, ум да ти зайде!
Със зехтин и бяло вино, в йенско стъкло...нема други такива! :P
П.С. Абе, младежи, некой не ще ли да ми направи хранителен режим? (wasntme)
Мнението беше редактирано от Ирка на 19.02.11 17:04.
19.02.11
17:09
казано от emzo на 19.02.11, 16:57:
Съседите пекат тиква, усещам и миризмата на карамелизирана захар и направо откачам :D
Ако пиеш протеин с него, уж ще се забави или поне аз така се залъгвам. :)
Хора дайте идеи как да си направя лост за набиране вкъщи. Как да го закрепя на тавана. Живея в панелка (ако е от значение)
[quote author=”Синдел .” date=“1298127612”
Моите са по хубави 100000%
Като за начало, мисли “по-разчупено”. Не е задължително да го закрепяш на тавана. :)
За закрепяне НА(в) тавана, има само един начин, струва ми се - дупки и дюбели. Същото е и за стена.
Преди да се оборудвам с успоредка, използвах две секции, които са под ъгъл 90 градуса и еднаква височина. Слагах лоста върху секциите и се набирах.
Ако подложиш под лоста и дебело парче плат или хавлия, лоста няма да шава и да надира мебелите.
казано от Madboy на 19.02.11, 17:41:
[quote author=”Синдел .” date=“1298127612”
Моите са по хубави 100000%
Ми давай рецептата, де, айде да ги пробвам, да видим! :P
Добро утро :) Ебати гадния сняг е навън :)
Мнението беше редактирано от junkhead на 20.02.11 08:35.
В крайна сметка омахах едно парче тиквеник с двойно кафе :P
Eй ся ша видим бързите въглени дават ли енерджи или да :D :D :D
pi es - как сняг бе ? Къде е това ? Тука слънце грее
Мнението беше редактирано от emzo на 20.02.11 10:35.
Пфф... а тука поне 10-15 санта натрупа вече
Мнението беше редактирано от Мирослав на 20.02.11 10:51.
казано от emzo на 20.02.11, 10:31:
В крайна сметка омахах едно парче тиквеник с двойно кафе :P
(inlove)
20.02.11
10:53
вчера в дискотеката най-интересното беше, че имаше неква 9 класничка дето сигурно 5 часа се е правила ама ти казвам като андреа станала и накрая не я пуснаха ;dd на нейно място щях доста да се разочаровам
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.02.11 11:22.
Синдел ( оф тва е кат Сандал) Няма да гледам аз цветето - споко, дано оцелее само още 1-2 дни само ;D
Дано съквартирантити не го напраат на салата :DDDDD
Мнението беше редактирано от Madboy на 20.02.11 13:37.
20.02.11
13:42
къдей чепа бай иванее... :D :D :D
казано от Madboy на 20.02.11, 13:36:
Синдел ( оф тва е кат Сандал) Няма да гледам аз цветето - споко, дано оцелее само още 1-2 дни само ;D
Дано съквартирантити не го напраат на салата :DDDDD
Аааа, не ! Няма да си сменям ника пак! :D
В един друг форум бях “пачанга”, надуха ми главата, докато не си го смених! :@
Сега (пак в един друг форум, съм Си Си Кеч :D :D :D).
Колкото до китайското - не разчитай много, че няма да му посегнат - зависи колко са пили и дали не е свършило мезето! (giggle)
Човек понякога е способен на престъпление за една салата! Особено, ако е гарнирана с ракия!!! :D :D :D
П.С. А пък “Сандала” го асоциирай със сандалово дърво, ако ще ти е по-приятно, или певеца Мустафа Сандал. :P (giggle)
Мнението беше редактирано от Ирка на 20.02.11 15:14.
20.02.11
15:30
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hzmXssxs4ow&feature=related[youtube]
мамка му пак не стана...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.02.11 15:30.
Иххх, че яка песен! (y)
Мерсаж за поздрава! (bow)
Ето и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=ESOVrc4K3CQ