19.02.11
22:16
Какво ще кажете за това мини стакче (ако мога така да се изразя).
Видях, че в анимал пака има БЦАА,витамини, минерали и т.н. и всичко е на 1 място, вместо да взимам отделно всичко и да ми излезе по-скъпо тъй като финансите не са неограничени.А и доста хора го харесват и казват, че си го бива.
Та реших да метна и креатин с анимала и се спрях на този - silabg.com/bg/6634-SCITEC-MEGA-KREALKALYN-80-caps.html
Цената му е добра, затова се спрях на него. :D
Какво ще кажете за креатина и изобщо за цялата “схема”?Ако има нещо по-добро за тези пари казвайте.
В animal pak-а BCAA-то е пренебрежимо малко - в едно пакетче е 1 грам. За сравнение в една доза протеин, BCAA е около 5 грама.
Иначе, без съменение, витамините и минералите са достатъчно.
В крайна сметка BCAA, и на таблетки и на прах, си е сравнително скъпа добвка.
А, и аз си купих този http://power-beauty.com/index.php/ult-kre-alkalyn-750-120-caps.html, с 40 таблетки е повече и с 5 лв. по-евтин. И можеш да си го вземеш от магазина им, за да не даваш пари за доставка.
Мнението беше редактирано от 3OP3AMAH на 19.02.11 22:47.
Изобщо се чудех дали да не взема едни БЦАА с кре-алкалина, примерно тез - silabg.com/bg/6194-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000-caps-200-caps.html
Но видях анимал пака и се замислих, защото в нега има и глутамин.Та сега начи направо трябва да взема креатина, анимала и едни БЦАА, а така става скъпо.Някакви други предложения има ли някой?
Изключително не изгоден продукт си избрал.За 100 гр БЦАА даваш 50 лв.
И ще пиеш като луд хапчета,защото оптималната доза за ден е около 25 гр,тоест 50 хапа.
Погледни на Primaforce BCAA на прах.
20.02.11
12:22
Animal Pak е един от най-добрите мултивитаминни продукти ;)
Ако искаш да приемаш достатъчно BCAA, насочи се към BCAA на прах.
С 2 думи да зарежа анимала и да си взема БЦАА на прах, креатина и да посъбера още малко примерно за малко протеин.Какво ще кажете за този протеин - silabg.com/bg/product/detail/id/4801
Знам, че не е много, но както казах финансите не са неограничени. :)
Пудрата е добър вариянт,когато нямаш възможност да се храниш или не можеш да погълнеш по-голямо количество храна през деня.
АКо се храниш добре,може да включиш протеин на прах-сутрин и след тренировка.Все пак аз препочитам протеинова матрица,за тези случаи,по скъпо но не минава като ракетно гориво и после нищо да не остава като суроватката.
BCAA също е добър вариянт,но трябва да се примириш или с ценaта,или с вкуса.
:D
Мнението беше редактирано от Biad__ на 21.02.11 13:28.
Ами значи взимам БЦААто, протеина и креатинчето, а зарязвам анимала за по-натам когато парите са в излишък. :D
Да не отварям нова тема, та ако можете да ми кажете (който е пил), че загледах Анимал М-стак и Анимал Стак, какво мислите за тях?И по-добре ли е от таз комбинацийка -
казано от M. P. на 22.02.11, 11:25:
Ами значи взимам БЦААто, протеина и креатинчето, а зарязвам анимала за по-натам когато парите са в излишък. :D
Мнението беше редактирано от Hyperion на 23.02.11 20:44.