12.02.04
19:23
здравейте!
нужна ми е малко информация :) предстоят ми някои физически изпити. нужно ми е да си вдигна резултатите в спринта и по-дългите отсечки.занимавал съм се малко с лека атлетика но преди 5 год(много време е) имам 2 първи места за рс и 2 втори за северна българия, но сега не мога да се похваля с някакви завидни резултати. ходя си на фитнес от година, но не съм обръщал някакво по-специално внимание на краката си. от няколко месеца си ги тренирам усилено. интересува ме как мога да повиша издръйливостта и силата си не само при статичното натоварване в залата(между другото дори и в момента ходя да тичам)
10х предварително
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:10.
12.02.04
21:23
При мен даде отличен резултат една система от тренировки, която се прави и в залата, и извън нея. Идеята е следната:
1. В залата правиш клекове (не тежки) и лек екстензии - и двете упражнения с по 12-15 повторения.
2. Извън залата при тичане правиш 100 метра спринт, 200 метра джогинг и после пак спринт.
Малко е “самоделка” тази система, не съм я чел никъде, но доста ми се вдигна издръжливоста в краката, а и успях да ги изчистя от ненужните мазнини.
П.С. 1 и 2 се правят в различни дни, като 2 поне 2-3 пъти седмично.
12.02.04
23:42
10x :))
az gledam principno pod 12 povtoreniq da ne padam, a kolkoto do chisteneto az nqmam kakvo. ne teja mnogo principno ne kachvam tvyrde i si se dyrja po-chist