19.02.11
17:54
Здравейте, момчета много ви се моля да ми дадете малко обективни мнения относно азотния бустер No-xplode….Та преди седмица две горе долу си го купих въпросният бустер заедно със Cellmass ,значи тренировките ми са доста тежки и продължителни понеже след всяка тренировка имам и кардио (30мин.) Пия си на гладно около една мерителна лъжица от бустера и след 30 мин. тичам в залата да блъскам след тренировка веднага пия Cellmass,та до тук нищо ненормално...ненормалните неща стават след като започна да вдигам ,едни потения едно чудо дишането ми доста продължително дълбоко (не ми стига въздух направо) избягвам да стоя прав понеже някой път направо ми причернява ....Апетита ми по принцип намаля тотално да хапна 3 4 пъти и то нищожни количества храната не ми е приятна даже .....Като отворя кутията на бустера направо ми се гади на вкус също ми е гаден.. А бе изобщо много зле след 3 дена прием се разболях и от грип а не бях боледувал години дори настинка не ме ловеше ...Относно постиженията в залата напомпваме само като правя ръце така се издуват ,че не мога да продължа да тренирам направо.Кажете си мненията въобразявам ли си или да го спирам веднага продукта ,че направо в депресия изпаднах ... и дали мога да си продължа само Cellmass след тренировките ,по разпитах малко компетентни лица по магазини за хранителни добавки и много хора ми казаха ,че азотния бустер не се понася на някой хора ,та дайте си и вие мнението моля ,че направо се побърках :)
Ако добавките ти са в срок на годност и не попили влага, едва ли е от тях. Ти сам каза че те е хванал грипа. Спри добавките, излекувай се напълно и тогава ги почни пак. No-Xplode освен азотен бустер е и силен енергитик, може би си просто по чувствителен. Аз лично като го пих - пих по мерителна доза отначалото, после стигнах до 2 и нямах никакви проблеми. А причерняването може би идва от слаба храна преди тренировка, недостатъчно калории + силен бустер/енергетик на гладно.
19.02.11
20:58
Претренирал си. Спри го за 3-4 дни. После започни с минимална доза, премисли обема на тренировките си. Също сложи напомпващите серии в края на програмата си, а в началото работи с къси тежки серии с по 5-6 повторения.
20.02.11
19:44
Ами ще пробвам мисля сега да си разредя тренировката да я направя всеки ден една група и без това доста се товаря :) ръцете ще ги направя и тях в един ден ,че изостават малко в развитието си от към бицепс
22.02.11
21:56
казано от Todor Dimitrov на 20.02.11, 19:44:
Ами ще пробвам мисля сега да си разредя тренировката да я направя всеки ден една група и без това доста се товаря :) ръцете ще ги направя и тях в един ден ,че изостават малко в развитието си от към бицепс
големите хора в бранша казват : големи ръце - голям трицепс ..
27.02.11
14:49
казано от Hristov Georgi на 22.02.11, 21:56:
казано от Todor Dimitrov на 20.02.11, 19:44:
големите хора в бранша казват : големи ръце - голям трицепс ..
Много добре казано благодаря ти :)