20.02.11
22:42
Взех от български сайт oxy + modern na USP. Четох доста и в крайна сметка избрах продуктите на USP.
От 4 дни пия оксито - от днес го взимам по 2 на ден. Днес направих първата си тренировка с Modern.
На опаковката пише 2 level scoops = 1 serving. Т.е. мерилката вътре 2 пъти я изравнявам с ножа и ги мятам в 600 милилитра вода?
Така и направих. След 200 милилитра започнах да се замайвам и да ми се гади. На 400 милилитра вече не издържах и излях останалото. Нормално ли е това? Бях чел мнение на друг, който е ползвал Модерна, че е имал същия проблем. Чудя се дали с времето организма ми ще му свикне.
Искам да отбележа, Модерна, след като го отворих, фолиото му веднага падна. То na USP продуктите не е точно фолио, ами по-скоро като картонче. На Оксито беше идеално залепено и се наложи дори с ножица да го махам, докато на Moderna падна само още с отвъртането... Но пък найлончето ,с което запечатват, отгоре си беше на място? Може би е някакъв заводски проблем, а не някой да е правил мизерии?
20.02.11
23:18
Сега видях, че съм я пуснал в грешния раздел. Моля темата да бъде изтрита, ще я пусна в хранителните добавки :)