03.05.05
19:44
Здравейте!
Наскоро случайно се вслушах в някакво изказване на пластичен хирург, който каза, че понякога има места на които мазнините немогат да бъдат изчистени по нормален начин. Има ли такова нещо? Защото при мен забелязвам много странно отслабване, обема на корема спадна, но все още има голям пласт мазнини и за да ги сваля трябва да стана 60 кила (а в момента съм 74, при височина 176). Та чудя се дали това което чух не се отнася и за мен... Очаквам мненията ви по въпроса :)
nk
03.05.05
19:52
ми щом го е казал специалист значи има такива места.А по вапроса ти може би просто не правиш нещо както трябва,според мен ако тренираш здраво и се храниш както трябва 100% ще са оправи-просто изисква време. :D
[quote author=“sshdaemon”]Здравейте!
Наскоро случайно се вслушах в някакво изказване на пластичен хирург, който каза, че понякога има места на които мазнините немогат да бъдат изчистени по нормален начин. Има ли такова нещо? Защото при мен забелязвам много странно отслабване, обема на корема спадна, но все още има голям пласт мазнини и за да ги сваля трябва да стана 60 кила (а в момента съм 74, при височина 176). Та чудя се дали това което чух не се отнася и за мен... Очаквам мненията ви по въпроса :)
nk
Пич и аз съм така .На НВД съм от месец и половина - целия съм се орелефил , обаче почти не чувствам спад в мазнините на талията.
03.05.05
20:59
мда и аз имам такова чуство корема ми спадана а пък мазнините около кръста са си същите предложете нещо :cry:
:roll:
03.05.05
21:54
и при мен проблема е от същото естество. В лице съм отслабнал, в крака, но тея пусти паласки и мазните натрупвания по корема просто немога да ги махна. Направо съм си отчаян :)
пичове не дейте така бе аз ся ям кат прасе и тея паласки се появяват а сл;ед 1 месец ша чистя,не ме стряскайте
ако не сте го направили вече защо не пробвате с фатбърнари
Добре се справяте. Още малко остава. Първо мазнините по бедрата и ръцете изчезват, после идва ред на депата по талията и ханша. Да не се откажете накрая - продължавате упорито диетата и кардиото. Никакво отказване и след месец (на 1 юни да кажем) пак пишете какви са резултатите.
Успех и никакво отказване.
[quote author=“Dancho”]мда и аз имам такова чуство корема ми спадана а пък мазнините около кръста са си същите предложете нещо :cry:
:roll:
Прибира ти се корема, а подкожната мазнина остава засега!
[quote author=“sshdaemon”]и при мен проблема е от същото естество. В лице съм отслабнал, в крака, но тея пусти паласки и мазните натрупвания по корема просто немога да ги махна. Направо съм си отчаян :)
ДЕРЗАЙ< НИКВООТКАЗВАНЕ
Ами има нещо такова.Това са някакви кафяво-червеникави мазнини които просто си остават и се махат само с липострукция или трябва да си последно ниво на схизмата.Аз имам същия проблем с долната част на корема.Свалял съм и по30 кила но там нещата не се променят.Това съм го чул от някъде,но колко е вярно.... :cry:
04.05.05
13:39
пффф попринцип затова ли като бях 59 кила преди година и нещо ... бях супер слабичак ама корема не .... е това е гадно .... но не мисля че няма невъзможни неща при правилно трениране много усилия ше ги свалиш !!! въпреки че и аз съм чувал за такива мазнини искам инфо плс дайтее :)
04.05.05
23:07
наблегни на велометъра и тичане ако обичаш да ходиш на планина също е добро защото натоварването е по-продължително
Според мен ако правиш по 200 коремни преси на ден за около месец два ще се оправиш