Programa s uprajnenie spored pochickite

Темата е заключена.

20.02.11
23:27

stavam k1m 8 4asa 9 do 17 i 10 s1m na lekcii prebiram se po4ivam malko i otivam na fitnes. prebiram se k1m 21 i neshty po4ivam si pred kompiutara edin dva 4asa i si lqgam .  tva mi e programata za denq. treniram ponedelnik vtornik 4etv1rtyk i petyk. hapvam po 5 6 pyti na den a nqkoi pyt ako ne mi se spi sled fitnes qdeniqta mi sa okolo sedem osem pyt ina den. nqkoi moje li da mi kaje programa za masa s uprajneniq syobrazeni s po4ifktie mi zashtoto s moqta po4ifka nemoje primerno da pravq nabirane s tesen shirok hvat i sled towa myrtva tqga ili t.n za tva se iska mn po4ifka i spane pak az q nqmam podhodqshtata po4ifka 4e taka de dano nqkoi mi pomogne da razresha problema mersi predvaritelno

20.02.11
23:35

Чувал ли си за Кирилица ?

20.02.11
23:38

Като изключим,че не използваш кирилица си Адски неграмотен.
Като нямаш хубава почиФка,почивай повече.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 20.02.11 23:39.

20.02.11
23:50

Чудя се, кой университет те е прЕбрал с този правопис.
Най-добре, използвай почиФките си за уроци по български.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1