Explode ecdy-steel

19.02.11
19:56

Интересува ме този продукт - някой ползвал ли го е, работи ли ?
В смисъл , трибулуса в него дали се усеща ?

Знам, че тази билка не се усеща като си под 25, но аз съм на толкова , и ще го ползвам за pct

19.02.11
20:48

Ти ако го взимаш заради трибулуса, що не си вземеш нещо, което е само с трибулус, с по-голяма доза !?

Сега виждам, че си написал, че мислиш за PCT да го ползваш... пиши PCT след какво. Ама то след каквото и да е, само това е крайно недостатъчно.

20.02.11
14:14

Ясно е , че няма да е само това.
За другите неща , които си питал е против правилата да пиша ;)

Просто исках да попитам дали някой е ползвал продукта и дали работи.
Срещам доста добри отзиви за този продукт в нета, а и цената му е направо идеална в сравнение с
трибестан-а или трибулуса на НОУ примерно

21.02.11
00:34

Щом ще взимаш забранени продукти, това до никъде няма да ти помогне.

Ако гледаш трибулуса, в една доза от продукта (4 капсули) има 1000мг. 60те капсули ще ти стигнат за 15 дни. За цял месец - два опаковки = 60лв.
На всичкото отгоре, никъде не видях да пише какво е процентното съдържание на сапонини.

За сравнение, ако си поръчаш трибулус на NOW от iherb.com/Now-Foods-Tribulus-1-000-mg-90-Tablets/6159?at=0 ще ти струва около 21лв и ще стигне за 90 дни, ако приемаш по 1гр на ден.

Колкото до екдистерона - 30mg в доза са крайно недостатъчни.
Парадоксалното е, че дори в описанието на самия продукт е написано, че “Използването на Ecdysterone (5- 10 mg. на килограм телесно тегло) едновременно с прием на  протеин (препоръчваме ви Explode 100 % Whey Pro или Silver pro) съдейства за по-силно протичане на анаболните процеси.”
Тоест, ако си 80кг ти трябват между 400 и 800мг дневно... сам сместни колко капсули са това :)

За екдистерона даже бях чел, че трябва да се приемат грамове дневно, за да има ефект. Това обаче не го твърдя със сигурност, защото не си спомням добре точните количества.

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 21.02.11 00:38.

22.02.11
08:31

Специално този продукт не съм пробвал.
Що се отнася до трибулуса , най-силният който съм пил е на BioTech USA TRIBULUS MAXIMUS 1500 ,на хубава цена е - 39 лв
90 капсули по 1500мг (не пише какъв процент е протодиосцина)
Щом ще го ползваш за PCT ,трябва да спомена ,че в по-високи дози (2+ таблетки) освен тестостерона , се покачва  и естрогена

22.02.11
09:13

казано от BENETTON на 22.02.11, 08:31:

Специално този продукт не съм пробвал.
Що се отнася до трибулуса , най-силният който съм пил е на BioTech USA TRIBULUS MAXIMUS 1500 ,на хубава цена е - 39 лв
90 капсули по 1500мг (не пише какъв процент е протодиосцина)
Щом ще го ползваш за PCT ,трябва да спомена ,че в по-високи дози (2+ таблетки) освен тестостерона , се покачва  и естрогена

Точно тази фирма, която си посочил аз лично не бих избрал никога. Въпреки заблуждаващото име мисля, че фирмата е българска и от там могат да се очакват всичките негативи на родното ни производство. Как човек да се довери на марка, която лъже от първото впечатление, демек с името си? И не знам как след това можете да се доверите на това, което е написано на етикета като съдържание.

До автора: Ясно ли ти е, че въпросната PCT трябва да бъде насочена в три аспекта- Блокиране на естрогена, възстановяване на собствените нива на тестостерон, и евентуално чернодробна защита в зависимост от лайната, които си решил да приемаш? Специално за възстановяване на тестостерона се насочи към продукт, който е създаден именно с тази цел, много са но един от тях е примерно Test Drive на EST.

Мнението беше редактирано от Valdis на 22.02.11 09:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1