17.02.11
14:26
дебелее ли се от компотите? полезни ли са
17.02.11
14:33
казано от master93 на 17.02.11, 14:26:
дебелее ли се от компотите? полезни ли са
Нещата не стоят точно на принципа дали от нещо се дебелее и дали е полезно.
Мога да ти напиша така хранителния режим, че да дебелееш с протеин, а мога да ти напиша и такъв, че да ядеш сланина и да отслабваш.
А дали нещо е полезно - винаги е полезно за някой. Компотите са полезни за производителите на буркани, една студентка от провинцията с пълен сак с компоти лесно може да бъде омаяна като й помогнеш от централна автогара с багажа и т.н. Ако си под тераса не е полезно да те уцелят с компот. Ама то и с куфарче с пари не е полезно...
Хубаво е да отделиш 20-тина минути и да прочетеш малко за храненето. След това няма да задаваш въпроси от вида на от кое се дебеелее, защото ще знаеш, че се дебелее от излишък, който може да дойде от всякаква храна.
17.02.11
15:49
Заглавието и самото съдържание ме изкушиха:
както се казва “шибай КОМПОТИ без ляб”
Мнението беше редактирано от entwickler на 17.02.11 16:18.
Компот и bb-team.. изобщо не ми се връзват.. тоя или си прай ташак с нас или е някакъв ужасно заблуден..
17.02.11
20:58
Нищо няма да му стане от някой и друг компот от време на време. Очевидно е на 17-18 години, аз тогава не само компоти, ами и доста други анатемосвани тук неща съм ял пък нищо фатално не се е случило...
17.02.11
21:01
по един компот на ден няма проблем след тренировка
Да, и аз съм ползвала вместо спортна напитка докато карам колело. Даже и днес спогледах един компот от ябълки в хладилника, много е свеж, но го оставих за по-кризисни дни. След тренировка: защо не ;)
17.02.11
21:54
Добре бе, хората сложиха тея палци отстрани, а 100 коментара се повтарят. И това да беше само в една тема, а то навсякъде...
Аз пък много исках да напиша за ябълковия компот в хладилника ми. А Коледа не беше ли преди два месеца и половина :P
21.02.11
14:33
казано от korpusito на 17.02.11, 20:52:
След тренировка е идеален :D
и веднага след събуждане е идеален ;)