21.02.11
18:53
Искам да попитам добра ли е тази диета :
http://www.bgstuff.net/za-myja/dieti-za-myje/5210-dieti-za-pokachvane-na-muskulna-masa ???
Досега не съм спазвал диети (тренирам от около 5 месеца) ученик съм все още (17години,11 клас) и това е причината просто през половината ден съм на училище и преди не ми се е занимавало да се ограничавам толкова тази диета бих могъл да я спазвам, става ли това за 100 гр. телешко месо в 13:00 часа да е например някои сандвич с телешко защото ся няма как да извадя няква манджа на чина и да почна да ям :D. Та въпроса ми е (извинявам се за отклонението) добра ли е тази програма за покачване на мускулуна маса?
21.02.11
19:29
час хранене ястия
7 часа
Хранене 1
100 г. овесени ядки
4 яйчни белтъка
300 г. плодове или чаша сок
10 часа
Хранене 2
нискомаслено кисело мляко
13 часа
Хранене 3
100 г. телешко месо
салата
16 часа
Хранене 4
200 г. плодове
50 г. ядки
18,30 часа
Хранене 5
протеинова напитка
плодове или плодов сок
19 часа
Хранене 6
100 г. пилешко месо
100 г. ориз
салата
22 часа
Хранене 7
2 филии хляб
200 г. плодове
Според мен тази не става.Просто във форума има всичко необходимо което ти трябва отдели малко време и прочети.При всеки човек е различно при изготвянето на диета.Аз ти предлагам да прочетеш всичко за ВВД и ще можеш сам да си изготвиш.А ако не искаш строги диети просто се ограничавай от вредните храни които се ядат в училище.И аз съм ученик но не ми пречи имам кутии и си нося от нас ориз, картофи, пилешко ,телешко,риба салати може и садвич с фъстъчено масло но хляба трябва да е пълнозърнест а маслото натурално.