Как да премахна големите гърди и корема ? :)

Ходя на фитнес от 3 месеца редовно почти без да изтървам тренировка,но уви желания резултат продължава да отсъства.Както се вижда от снимката в момента състоянието на гърдите ми не е удовлетворяващо.Бих искал да изгоря ненужната мазнина над гърдите и да придобият по релефен вид на едни истински мъжествени гърди.:)
Коремът ми е по същият начин,виждат се леко плочки,но като цяло има една топка “сланина” върху тях.
Другите части на тялото ми не са проблемни,при тях всичко си е наред.

Това е програмата по която тренирам: http://dox.bg/files/dw?a=bf566a95b7
като кардио тренировката ми е 20 минути въртене педалите на колелото след завършване на всички упражнения.
В момента теглото ми е 77кг.

Нуждая се от малко коригиране,помощ или каквото и да е ... стига да постигна крайната цел >отслабване/орелефяване<
Благодаря :)

Едит: Забравих да спомена за храненето...Сутринта закусвам 2 банана 1 ябълка 1-2 портокала и др. изцяло само плодове ... после на обяд към 1:30-2:00 хапвам стабилно пиле с ориз,пилешка супа и други въглехидратни храни.Минава около час и отивам в залата...След зала веднага изяждам една паница мялко с овесени ядки + мед.Вечерям рано към 6:30-7:15 пак стабилна храна и така...Това е в общи линии,почти не ям хляб и сладко ограничавам се до колкото е възможно.

В общи линии опита ми е 1 година с прекъсвания ...приблизително около 6 месеца пълни...Определено знам какво искам да постигна от тялото си и чета доста,но понякога имам нужда от малко помощ...ясно ми е че става доста бавно няма страшно време има...но въпроса е дали съм на правилният път ;)

Темата беше редактирана от Здравей Здравей на 22.02.11 21:38.

22.02.11
15:49

Е ти к’ви резултати искаш да имаш за 3 месеца, то само толко ОФП се прави.За релеф трябва да си оправиш храненето, ако ти е добре храненето, щото нищо не си споменал за него, тогава трябва търпение, и гърдите изобщо не са ти малки като гледам снимакта.Прави интервално кардио по 20 мин. спринтове и ако храненето ти е добре, ще има добри резултати.

П.С И не знам как си мислите така, влизам в залата и след 3 месеца резултатите са видими и съм Рамбо :) и ти като “летните билдъри” 1 месец преди морето на фитнес да си с плочки на плажа хахха...

22.02.11
15:59

Това което казвам е с най-добри чуства: С три месечен стаж и с тези 6дневени тренировки /или поне аз така видях, няма да имаш резултати.  Намери си подходяща програма /кръгова тренировка/.

Мнението беше редактирано от ina_V_ на 22.02.11 16:07.

22.02.11
16:13

Тренираш твърде много за опита ти. С фитнеса имаш два варианта - или решаваш, че държиш на хубаво тяло, тренираш буквално години, променяш трайно храненето си, променяш и други навици, или просто не се занимаваш с фитнес, тренираш друг спорт или си живееш живота, без да те е грижа за шкембето. За три месеца няма как да имаш резултати, каквито желаеш, просто е немислимо. Намали тренировъчните дни и обема на тренировката, ако искаш да имаш дългосрочен прогрес. Нищо не казваш за храненето, какво вече ти казаха, а храненето е в основата на всичко. Успех!

22.02.11
17:13

По-добре според мен мини на кръгова тренировка 3 пъти в седмицата - примерно Понеделник, сряда и петък.

22.02.11
17:35

Reload добре си се оформил, от колко време тренираш?

23.02.11
09:51

Здравей Здравей, на снимката гърдите ти изглеждат добре. Какво не им харесваш?

Мазнините в/у тях.Прави ги да изглеждат доста големи и меки досущ като женските ;d бих искал повечко релеф по малко мазнини :)

Мнението беше редактирано от Здравей Здравей на 23.02.11 15:04.

23.02.11
15:40

Ако искаш да изчистиш мазнини трябва да намалиш въглехидратите, да ядеш само въглехидарати с нисък ГИ,и да ги ядеш до 4ч. по високо белтъчна храна хапвай, прави интервално кардио или каквто там правиш 3 пъти седмично по 20 30 мин. и за лятото ще си готов.В период на чистене яж до 100гр въглехидрати на ден, освен ако не целиш кетоза :) И малко инфо си дал за храненето си, ако ядеш готвнени манджи нема да има много добри резултати!

23.02.11
16:17

И малко инфо си дал за храненето си, ако ядеш готвнени манджи нема да има много добри резултати!

защо, какво им е на манджите, примерно пилешко задушено с зеленчуци и малко картофи за обед, може ли само месо със салата или риба със салата, еми то омръзва :)

ED

23.02.11
20:22

Хора 167 съм висок, на 14 съм и тежа 57 кила, искам да кача до 62,63 ходя на фитнес редовно, обаче качвам кила повече в корема и имам доста сланини а правя всеки ден коремни .. искам да кача още 3,4 кила, ама корема ми е ужас а ям доста :Х

казано от Edu на 23.02.11, 20:22:

Хора 167 съм висок, на 14 съм и тежа 57 кила, искам да кача до 62,63 ходя на фитнес редовно, обаче качвам кила повече в корема и имам доста сланини а правя всеки ден коремни .. искам да кача още 3,4 кила, ама корема ми е ужас а ям доста :Х

колеги вие видяхте ли въпроса на младежа... що аз не го разбрах... съобщаваш, че си мазен ли ?!

С Edu оправия няма. Както пеят Ъпсурт “...с некои хора разговора ми е сложен...” :D

ED

23.02.11
22:31

Да имам мазнини по корема, но искам да кача още 3-4 кила, ям си както трябва по 5-6 пъти на ден, как да ги махна, ако си взема гел да си мажа корема, нали само там ще свалям ?

23.02.11
22:59

казано от Edu на 23.02.11, 22:31:

Да имам мазнини по корема, но искам да кача още 3-4 кила, ям си както трябва по 5-6 пъти на ден, как да ги махна, ако си взема гел да си мажа корема, нали само там ще свалям ?

хахахаххахахахааххахахаххахаха е ти ме разби голям си сладур на 14г. :)

Помогнете на момчето бе хора...

23.02.11
23:08

казано от ina_V_ на 23.02.11, 16:17:

И малко инфо си дал за храненето си, ако ядеш готвнени манджи нема да има много добри резултати!

защо, какво им е на манджите, примерно пилешко задушено с зеленчуци и малко картофи за обед, може ли само месо със салата или риба със салата, еми то омръзва :)

Еми Инче мила, нищо им няма за подръка на тегло стават ама трябва и много спорт, ако ще вади преса пича, нема как да стане с манджи, зависи от целите тои иска да чисти, в такъв период 3 4 месеца до като чисти, ще трябва да ги забрави манджите.А и неща от сорта: мусака, кюфтета сос, винен кебаб, и секвите такива манджи не вървят с за редовно хранене, 1 път в седмицата ок ама повече... просто  манджи и спортнот хранене не вървят заедно.

П.С. А задушеното пиле с зеленчуци и малкото картофи от всякъде си влизат към диетичното здравословно и спортното хранене :)

24.02.11
10:16

казано от Bojidar Stefchev на 23.02.11, 23:08:

казано от ina_V_ на 23.02.11, 16:17:

Еми Инче мила, нищо им няма за подръка на тегло стават ама трябва и много спорт, ако ще вади преса пича, нема как да стане с манджи, зависи от целите тои иска да чисти, в такъв период 3 4 месеца до като чисти, ще трябва да ги забрави манджите.А и неща от сорта: мусака, кюфтета сос, винен кебаб, и секвите такива манджи не вървят с за редовно хранене, 1 път в седмицата ок ама повече... просто  манджи и спортнот хранене не вървят заедно.

П.С. А задушеното пиле с зеленчуци и малкото картофи от всякъде си влизат към диетичното здравословно и спортното хранене :)

Мили Боби,  :) Ето, че и двамата сме на мнение, че има вариант т.н. “манджи” , даващи асоциация на тежък мирис на пържено олио с брашно,  ако се приготвят правилно и се консумират правилно биха могли да “извадят пресите на пича”  :)

12.04.11
19:21

Bojidar Stefchev

незнам той дали е сладур но ти как ми харесваш само ако знаеш всеки ден те гледам на снимката

Мнението беше редактирано от ивайло тайна на 12.04.11 19:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1