Stack Oxy + Modern USP

20.02.11
23:19

Взех от български сайт oxy + modern na USP. Четох доста и в крайна сметка избрах продуктите на USP.
От 4 дни пия оксито - от днес го взимам по 2 на ден. Днес направих първата си тренировка с Modern.
На опаковката пише 2 level scoops = 1 serving. Т.е. мерилката вътре 2 пъти я изравнявам с ножа и ги мятам в 600 милилитра вода?
Така и направих. След 200 милилитра започнах да се замайвам и да ми се гади. На 400 милилитра вече не издържах и излях останалото. Нормално ли е това? Бях чел мнение на друг, който е ползвал Модерна, че е имал същия проблем. Чудя се дали с времето организма ми ще му свикне.

Искам да отбележа, Модерна, след като го отворих, фолиото му веднага падна. То нa USP продуктите не е точно фолио, ами по-скоро като картонче. На Оксито беше идеално залепено и се наложи дори с ножица да го махам, докато на Moderna падна само още с отвъртането... Но пък найлончето ,с което запечатват, отгоре си беше на място? Може би е някакъв заводски проблем, а не някой да е правил мизерии?

21.02.11
07:28

Замайването е от оксито, не от бцаа-то. Колко време преди тренировка го изпи?

Мнението беше редактирано от П.М. на 21.02.11 13:11.

21.02.11
12:14

Oт Оксито трябва да е, ако е било и на гладно ....

21.02.11
13:23

Първият път и аз имах подобен проблем с Modern BCAA-то въпреки, че аз го изпих цялото и то доста бързо, просто не се усетих, беше ми кофти около 5-6мин. после станах и си тренирах доста качествено, но ако питаш мен замайването не би трябвало по никакъв начин да бъде повлияно от BCAA-то, по вероятно проблема да е на психическа или нервна основа и да се случва подсъзнателно и съзнателно до определена степен, двете неща са взаймно свързани.
Както каза емзо по-вероятно е да е от Оксито, тъй като влияе пряко на нервната система, увеличава тревожноста, също така влияе и върху функциите на вегетативната нервна система, които не са под твой контрол и могат да ти създадат известен дискомфорт дори и замайване :), затова на етикета изрично е написано да се употребява от абсолютно здрави хора (физически, ментално). Давам ти пример, чувстваш замайване, казваш си от BCAA-то е сигурно (появява се известна тревожност) , отпиваш още от него и си казваш леле замайвам се още повече (тревожноста се повишава, както и усещането на симптомите), казваш си нещо може да ми стане, може да припадна например...бягаш от ситуацията, като изсипваш съдържанието :). Основния фактор за преодоляване на даден проблем породен несъзнателно/съзнателно на нервна почва е да останеш в ситуацията не да бягаш, направи следния експеримент пий от BCAA-то не мисли върху това какво може да усетиш или усещаш ами си тренирай, пий на малки глътки през цялата тренировка, дори може да си повтаряш колко добре ти действа и колко сила ти дава и как те възтановява, ако вече ти стане нетърпимо гадно спри го, но лично мое мнение е, че BCAA-то не може да ти действа по подобен начин.
Друг фактор, който може да предизвика замайването ти е начина на хранене (демек неправилното хранене или недохранване) + високо физическо натоварване, забелязвам че хората винаги хвърлят вината върху суплементите, което адски грешно, поне по мое лично мнение.
Без да знам физическото ти състояние и ниво на способности, ако са под средните за мен употребата на BCAA е излишна за теб. Успех! :)

21.02.11
15:01

С две години опит съм. Сравнително добро телосложение.
И аз в един момент си помислих, че е на психична основа. Следващата тренировка ще направя това с повтарянето и общо взето ще му обръщам максимално малко внимание, дано има ефект. Друг въпрос е, че самият вкус на Модерна е доста гаден. Ма нормално де, нали все пак е без изкуствени ла*на :)
Относно оксито - първата капсула я пих на гладно, втората 6 часа по-късно oколо 50 минути след хранене. Не би трябвало да има проблем. :?

казано от headstr1ker на 21.02.11, 15:01:

Друг въпрос е, че самият вкус на Модерна е доста гаден. Ма нормално де, нали все пак е без изкуствени ла*на :)

Ако си взел неовкусения вариант, то няма начин вкусът да е приятен.
Всички неовкусени ВСАА имат меко казано неприятен вкус.

P.S. Не виждам нито една причина Modern BCAA да са свързани с неприятното усещане.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.02.11 15:17.

21.02.11
16:15

Тва за нервите от личен опит ти го казвам щото много често като праскам за сефте някъв стимулант и си въобразявам някви неща ама след второто третото пиене всичко е наред. Пак и имам опит като цяло с човешката психика и съм наясно кога нещо е реално и кога не. А пак за вкуса на Modern BCAA отвратителен ми е и на мен  ама взех да свиквам... за тва пия Xtend с вкус на пъпеш :). Така че наливай смело ако трябва и вода гълтай успоредно със БЦАА-то да не ти се гади :) поне при мен тва е решението на проблема. Като цяло не се сещам за суплементи, които пия с удоволствие, като изключим протеините всичко останало е....(puke)

Изкушавам се да попитам - защо купувате неовкусения вариант на Modern BCAA след като е ясно, че не е приятен на вкус, а овкусеният е на същата цена?

21.02.11
16:26

казано от Кольо Пияндето на 21.02.11, 16:18:

Изкушавам се да попитам - защо купувате неовкусения вариант на Modern BCAA след като е ясно, че не е приятен на вкус, а овкусеният е на същата цена?

Чукча не читател, за това го купуват :)

21.02.11
17:13

А кой е казал че взимаме неовкусения вариант :)

21.02.11
17:51

Става въпрос за White Blue Raspberry. Това, че е овкусен, не го прави задължително приятен :D
Днес отново взех две капсули окси, без Модерн, тъй като ми е нетренировъчен ден. Няма световъртеж, няма гадене. Или е било от Модерна, или на психична основа.

Впрочем, да взимам ли Модерна и в нетренировъчен ден? Ако Да, то нормалната доза от 12,2 гр ли да е?

Мнението беше редактирано от headstr1ker на 21.02.11 17:52.

21.02.11
18:04

2 scoops или 12-13гр. е ориентировъчна дозировка попринцип от USPLabs съветват дозирането да става по следният начин:
10% body fat or less = body weight x .14g
10-20% body fat = body weight x .10 grams
20% or higher = body weight x .08 grams
Не взимай БЦАА в нетренировъчните дни. Яж здраво и качествено! :)

Мнението беше редактирано от Todor Georgiev на 21.02.11 18:11.

казано от headstr1ker на 21.02.11, 17:51:

Става въпрос за White Blue Raspberry. Това, че е овкусен, не го прави задължително приятен :D

Приеми извиненията ми в такъв случай. В момента приемам този продукт с вкус малина и не мога да допусна, че може да се нарече гаден. Да, всеки има свое виждане за това кое е приятно и кое не, но затова предположих, че говорим за неовкусения вариант. Продължавам да си мисля, че не Modern BCAA са на дъното на проблема. Когато е станал проблемът, да си приемал напитки, съдържащи кофеин?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.02.11 21:32.

21.02.11
22:13

Нормално за този продукт.При мен има същите симптоми и вкусът не ми понася,същото се отнася и за сайз он пре контеста...Пих ги с повече вода,със захар и ефектът беше един и същ,няма нищо общо с психиката в случая.Поне един приятел намаза :D

22.02.11
14:30

Изглежда проблема найстина е от оксито...
Вчера 6 часа след 2рата капсула, в 8 часа вечерта, ми прилоша. Силни болки в стомаха и лек световъртеж. В 10:30 болката се усили и легнах да спя. В 1 часа през нощта се събудих от болки и 5 минути по-късно повърнах.
През деня бях изял около 1600 калории, вечерта нямах апетит (предполагам заради оксито) и единствено към 7-8 часа изядох 3 портокала. Нищо чудно портокалите да са допридали към цялата работа и да са ми раздразнили стомаха :)
Пия по средно литър и половина вода на ден, знам че е малко, ще се опитам да ги увелича поне двойно.

Да продължа ли да го взимам по една капсула на ден? Май този продукт не ми понася :(

Мнението беше редактирано от headstr1ker на 22.02.11 14:31.

Колко килограма си, че взимаш Oxy ?!

22.02.11
19:27

88 килограма, 183-184 см висок

22.02.11
20:07

казано от Todor Georgiev на 21.02.11, 16:15:

за тва пия Xtend с вкус на пъпеш :)

Колега от къде го взе тоя Xtend пъпеш? Нов вкус ли има или се бъркаш с динята?

23.02.11
14:33

Изглежда при една капсула няма проблем. По-късно може отново да опитам две капсули в един ден, но за момента ще се въздържа :D Мерси за отговорите все пак. Писах и на USP Labs, да видим те какво ще кажат по въпроса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1