ON Gold Standard

23.02.11
11:30

Въпросът ми е следния - имаше коледна промоция на гореспоменатия протеин в магазин Сила и Красота. Като отидох да си го взема ми казаха, че има само ягода и шоколад. Приех го за нормално, нали затова е на промоция. По странното беше, че като го отворих в нас супер лесно се отлепи вътрешната запечатка (пишеше нещо от сорта на “sealed for your own protection”). На други протеини, които съм си взимал, винаги е било супер трудно да го отлепя и се е късало, даже са оставали парченца по гърлото на опаковката, а този път се отлепи на магия. Това ме накара да се осъмня, че може да е отварям в БГ. Щях да го подмина, но преди няколко дена един приятел си взе от същия магазин протеин на АББ и каза, че и неговият се отворил супер лесно - без никакво усилие. Целта ми не е да правя анти-реклама или каквото и да било, просто държа на здравето си и искам да чуя менния затова, дали гореспоменатите марки по принцип се разпечатват така лесно или са разпечатвани тук?

Поздрави!

23.02.11
12:39

на този конкретно лесно се отварят... дори от usa като съм си поръчвал директно... Някой ако има друго мнение - да каже!

23.02.11
12:40

|
|    Виж темите на където сочи стрелката.
|
|
V

23.02.11
12:40

По всички закони на физиката няма как всички вътрешни запечатки да се отварят по един и същ начин. Вината е в партида/бройка.

Мнението беше редактирано от Don-Toni на 23.02.11 12:41.

23.02.11
12:52

пф стига с тая параноя, като толкова ви е стах от тоя голф стандарт взимайте си друга, по безиствестна и евтина марка. Това намалява шансовете за ментета

23.02.11
14:22

Не остана истински Голд Стандард в България... Лошото е, че и на АББ са посегнали вече :D

HE

23.02.11
15:04

казано от Martin Tomov на 23.02.11, 14:22:

Не остана истински Голд Стандард в България... Лошото е, че и на АББ са посегнали вече :D

Като видя такава тема ми идва да си посегна :D
Ще почна скоро да ги броя.

23.02.11
19:59

csf_da,  обърни внимание на темата http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50201 - точно за Gold Standard се коментираше. С тия суроватки вече взеха да отиват на зле нещата...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1